Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στη… φάκα έμπορος ναρκωτικών στην Πάτρα

nark_2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ως ευκαιρία έβλεπαν το Καρναβάλι ορισμένοι… επιτήδειοι, για να διοχετεύσουν ναρκωτικά. Ωστόσο η αστυνομία προέβη σε μία ακόμα σύλληψη, καθώς χθες (16/3) το απόγευμα, στην Πάτρα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών συνέλαβαν δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 22 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατά περίπτωση αδικήματα της εμπορίας και κατοχής μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνη – κάνναβη).


Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 32χρονος κατείχε και εμπορευόταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, διενήργησαν συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία τον εντόπισαν να πωλεί στον 22χρονο ομοεθνή του μια συσκευασία κοκαΐνης βάρους πέντε γραμμαρίων.



Σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία και σε οχήματα του 32χρονου στην Πάτρα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, τα εξής: Δέκα συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 45,19 γραμμαρίων Τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 3.235 γραμμαρίων Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης Δύο κινητά τηλέφωνα με τέσσερις κάρτες sim Επίσης κατασχεθήκαν ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και μια δίκυκλη μοτοσικλέτα του 32χρονου, τα οποία χρησιμοποιούσε ως μέσα μεταφοράς και απόκρυψης των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες διενεργήθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

Όλη η επικαιρότητα