Lifestyle

Στη Μεσσηνία τα γυρίσματα του Sex and the City 3;

sexcity.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν μια τρίτη και τελική συνέχεια της ταινίας «Sex and the City» να γυρίζεται στην Ελλάδα , είτε τον Σεπτέμβριο του 2014 είτε τον Μάιο του 2015 και μάλιστα στο περίφημο Costa Navarino.

Είναι άλλωστε ο νέος αγαπημένος ελληνικός προορισμός του διεθνούς τζετ σετ, μεταξύ αυτών του ζεύγους Μπέκαμ και της βασίλισσας της Ιορδανίας Ράνια, ενώ στην ευρύτερη περιοχή έγιναν και γυρίσματα για την ταινία «Πριν τα Μεσάνυχτα».

Εάν όλα πάνε καλά και γυριστεί όντως μία τρίτη συνέχεια και μάλιστα στην Ελλάδα θα είναι στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino, και όχι στη Μύκονο, σύμφωνα τουλάχιστον με τις επιθυμίες ορισμένων συντελεστών της ταινίας.

Εως τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο ούτε και έχει διαψευστεί. Τόσο σε ό,τι αφορά στην τρίτη συνέχεια της ταινίας, όσο και στον τόπο γυρισμάτων. Δεν αποκλείεται όμως, εάν τελικά δοθεί πράσινο φως στην ταινία και συμπεριληφθεί το Costa Navarino στις τοποθεσίες γυρισμάτων, να ζητηθεί από τους παραγωγούς  και μία συνεργασία-συμπαραγωγή με τη Faliro House Productions, όσον αφορά στα γυρίσματα που θα γίνουν στην Ελλάδα.

Προς το παρόν όλα είναι υπό συζήτηση και σε θεωρητικό επίπεδο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή τη φορά τη μερίδα του λέοντος θα έχει και πάλι η Νέα Υόρκη, πράγμα που δεν έγινε στη δεύτερη ταινία και επικρίθηκαν οι σεναριογράφοι και παραγωγοί για αυτό.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Όλη η επικαιρότητα