Αθλητισμός Ποδόσφαιρο Προγνωστικά

Στοίχημα: Αμφίσκορο στη Λιβαδειά, δεν χάνει η Κροτόνε

Ακούστε το άρθρο

Σάββατο (14/04) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι πιο γεμάτο από ποτέ, καθώς είναι εμπλουτισμένο με πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Έτσι, έχουμε ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και μια από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα καζίνο της χώρας μας.

Σκοράρουν Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης. Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 πόντους, είναι βαθμολογικά αδιάφορος μιας και έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή και το βασικότερο όπλο του είναι η έδρα του, εκεί όπου μετράει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Ο Αστέρας από την πλευρά του είναι στην 5η θέση που πιθανόν να χαρίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, παραμένει αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του και δείχνει να έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Πιστεύουμε πως αμφότερες οι ομάδες είναι σε θέση να βρουν δίχτυα, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το G/G σε απόδοση 2.10.

Επιτακτική ανάγκη οι βαθμοί για την Κροτόνε

Μεταφερόμαστε στην ιταλική Serie A για το παιχνίδι ανάμεσα σε Τζένοα και Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 12η θέση με 35 βαθμούς όντας μακριά τόσο από την πρώτη εξάδα, όσο κι από την επικίνδυνη ζώνη και η βαθμολογική τους αδιαφορία φαίνεται ξεκάθαρα στα τελευταία παιχνίδια τους καθώς έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα έξι πιο πρόσφατα. Η Κροτόνε από την πλευρά της βρίσκεται οριακά εντός της επικίνδυνης ζώνης υστερώντας σε ισοβαθμία με τη Σπαλ, μετράει δυο νίκες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στην Τζένοα πιστεύουμε πως είναι σε θέση να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Το Χ2 προσφέρεται σε απόδοση 2.05 και θα το “τιμήσουμε”.

Με τα γκολ στη Γαλλία

Συνεχίζουμε με γαλλική Ligue 1 και την αναμέτρηση Ναντ – Ντιζόν. Αμφότερες βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα όντας αδιάφορες, σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και στη σημερινή μεταξύ τους κόντρα δεν περιμένουμε αλλαγή προσώπου και “ταχύτητας”. Το σενάριο του να σημειωθούν τρία ή περισσότερα γκολ φαντάζει πολύ πιθανό, επομένως επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

Υψηλό σκορ για Εσκισεχίρ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την τούρκικη λίγκα και την αναμέτρηση Τραμπζονσπόρ – Εσκισεχίρ. Στην έδρα της, η Τραμπζονσπόρ αυξάνει κατά πολύ τις επιθετικές επιδόσεις της, 94.8 πόντοι εντός έδρας έναντι των 81.1 πόντων εκτός έδρας, κι έτσι παίζει χειρότερη άμυνα εντός δεχόμενη 93 πόντους εντός έναντι των 90 πόντων που δέχεται εκτός. Η Εσκισεχίρ σκοράρει ελαφρώς καλύτερα όταν παίζει εκτός έδρας, 80.4 πόντοι έναντι των 78.2 πόντων που σκοράρει εκτός, και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί η προαναφερθείσα αμυντική συμπεριφορά της Τραμπζονσπόρ. Επομένως η κορυφαία επιλογή είναι το Over 85.5 πόντοι της Εσκισεχίρ σε απόδοση 1.88

Betarades.gr

Όλη η επικαιρότητα