Αθλητισμός

Στοίχημα: Άσσος ανόδου για Τρουά

Ακούστε το άρθρο

Κρίσιμες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, όπου ξεχωρίζει το παιχνίδι τίτλου για την Τσέλσι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Μεγάλα ματς θα γίνουν και στη Β’ Γαλλίας, όπου πάντα υπάρχει φουλ δράση την Παρασκευή. Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας προτάσεων, να σας θυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερωθείτε για τις online νόμιμεςστοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Παίρνει το ματς η Τρουά

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Τρουά – Ρεμς, όπου επιλέγουμε τον Άσσο σε απόδοση 1.80. Πρόκειται για ντέρμπι που θα κρίνει την άνοδο, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που «καίγονται» για τη νίκη. Έρχονται από δύο σερί «τρίποντα» επί των Μπρεστ (1-0) και Οσέρ (2-3), μετρούν 60 πόντους και βρίσκονται στην 3η θέση, θέλουν νέα νίκη για να έχουν ελπίδες για την απευθείας άνοδο. Μετρούν έξι νίκες στα τελευταία εφτά εντός έδρας ματς, σήμερα υποδέχονται την απογοητευμένη Ρεμς, που μάλλον μένει οριστικά εκτός ανόδου. Στοίχισε πολύ η εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ την Ορλεάν την περασμένη εβδομάδα, άφησε τους φιλοξενούμενους στο -5 απ’ την πρώτη τριάδα και ουσιαστικά τα πάντα έχουν τελειώσει. Θα πάμε με τον άσσο.

Συνεχίζει νικηφόρα η Αάλεσουντ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Αάλεσουντ– Βαλερένγκα, όπου επιλέγουμε τον Άσσο σε απόδοση 2.25. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες και οι εντυπώσεις των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στο νέο πρωτάθλημα. Η Άαλεσουντ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν, παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο και στη σημερινή αναμέτρηση έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Επίσης, έχει καθολική υπεροχή στην προϊστορία με τη Βαλερένγκα, καθώς μετράει οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις στην έδρα της. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-2-0), την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις μια νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-1-4). Λογική επιλογή ο άσσος.

Διπλό με κάλυψη η Νόρτζελαντ

Πάμε στη Δανία και την αναμέτρηση Λίνγκμπι– Νόρτζελαντ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.20 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ τίτλου της Δανίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την τέταρτη θέση. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ύστατη εκ των οποίων το εντός έδρας 2-0 επί της Σοντερίσκε. Στον αντίποδα, η Νόρτζελαντ έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-1 με την Κοπεγχάγη, απέχει απ’ τις νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-1-2), όμως εκτός έδρας έχει χάσει μόλις μια φορά στα τελευταία εφτά ματς (3-3-1). Θα πάμε με το 2 DNB.

Δε χάνει η Ουατσιπάτο

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Έβερτον Ντε Βίνα– Ουατσιπάτο, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κλαουσούρα της Χιλής. Ισόβαθμες στους 18 πόντους οι δύο ομάδες, όμως διανύουν διαφορετικές περιόδους αποτελεσμάτων και εμφανίσεων. Οι γηπεδούχοι απέχουν απ’ τις νίκες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-3-3) και έρχονται από δύο διαδοχικές ήττες από ΟυνιόνΕσπανιόλα (2-1) και ΚόλοΚόλο (2-3), την ίδια στιγμή που η Ουατσιπάτο έχασε μόλις μια φορά στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (3-3-1). Έχουν όλα τα φόντα για θετικό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, κρατάμε το Χ2.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Όλη η επικαιρότητα