Ποδόσφαιρο

Στοίχημα: Δυνατά με “μικρές” Αγγλίας!

Ακούστε το άρθρο

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον στο κουπόνι του Σαββάτου. Η Αγγλία έχει την τιμητική της σήμερα, καθώς από εκεί προκύπτουν οι 3/5 προτάσεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ δε λείπουν και οι επιλογές από το πρόγραμμα του μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε στατιστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα.

Αδικείται η Γουόλσολ

Ξεκινάμε από το “δυνατό” σημείο της ημέρας, το οποίο είναι το Χ2 σε απόδοση 2.00 στον αγώνα της Α’ Αγγλίας, Ντονκάστερ – Γουόλσολ. Η Γουόλσολ είναι, μαζί με τη Ροτσντέιλ, η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, μετρώντας επτά μετά από 16 αγωνιστικές. Κάλλιστα θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία, αν είχε την τύχη με το μέρος της. Είναι, ωστόσο, μία ομάδα που μπορεί να κερδίζει δύσκολα, αλλά την ίδια στιγμή δεν αποτελεί εύκολη “λεία” για κανέναν. Το σετ αποδόσεων στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δε “λέει” την αλήθεια, η Ντονκάστερ δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί και οι φιλοξενούμενοι έχουν όλα τα φόντα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με τα γκολ στο Κρόουλι

Συνεχίζουμε με Β’ Αγγλίας και τον αγώνα Κρόουλι – Λούτον, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.98. Η Λούτον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, σκοράρει κατά ριπάς και διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Κρόουλι, από την πλευρά της, μετρά μόλις μία νίκη τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, δεν πείθει σε καμία περίπτωση ότι μπορεί να αντισταθεί σήμερα. Περιμένουμε ένα ματς με πολλά γκολ, εξαιρετικές οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται το Over.

Κερδίζει η Νιουκάστλ

Μένουμε Αγγλία, πηγαίνουμε όμως στην Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Νιουκάστλ – Κρίσταλ Πάλας. Η Πάλας την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την μεγάλη έκπληξη και επικράτησε 2-1 της Τσέλσι. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι λύθηκαν ως δια μαγείας όλα της τα προβλήματα. Η Νιουκάστλ στην έδρα της είναι αποτελεσματική, έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και επιλογή μας θα αποτελέσει ο Άσσος σε απόδοση 1.95.

Δεν χάνει η Τουλούζ

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία και το παιχνίδι Ανζέ – Τουλούζ. Αμφότερες προέρχονται από νίκες, με την μεν Ανζέ να επικρατεί 2-0 εκτός έδρας της Καέν, τη δε Τουλούζ να υποδέχεται την Αμιάν και να επιβάλλεται με 1-0. Παρόμοιας δυναμικής οι δύο ομάδες, το σημερινό μεταξύ τους ματς κρίνεται ιδιαίτερα αμφίρροπο. Φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι, ωστόσο η Τουλούζ μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία έδρα στην οποία δεν έχει ηττηθεί στις τρεις τελευταίες “επισκέψεις” της. Θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Η ευκαιρία της Εξέλσιορ

Η επόμενη επιλογή είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Εξέλσιορ – Σπάρτα Ρότερνταμ, για την 9η αγωνιστική στην Α’ Ολλανδίας. Την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της αναζητά σήμερα η Εξέλσιορ και η Σπάρτα είναι, ίσως, ο ιδανικός αντίπαλος για να την πετύχει. Η ομάδα του Ρότερνταμ βρίσκεται σε κρίση, μετρά πέντε διαδοχικές ήττες στις οποίες έχει σκοράρει μόλις μία φορά και οι γηπεδούχοι έχουν μία “χρυσή” ευκαιρία για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Μεγάλο σκορ στο ΟΑΚΑ

Πάμε στο μπάσκετ με τον πρώτο αγώνα που θα μας απασχολήσει να είναι αυτός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΓΟΡ. Η Ένωση θα φτάσει κατά πάσα πιθανότατα σε μία εύκολη νίκη, καθώς στο ΟΑΚΑ σκοράρει πολύ και μπορεί να πετύχει πάνω από 90 πόντους. Ο ΑΓΟΡ δεν έχει τίποτα να χάσει, είναι μία ομάδα με επιθετικές αρετές, περιμένουμε μεγάλο σκορ και θα επιλέξουμε το Over 161.5 πόντους σε απόδοση 1.90.

“Μιλάνε” οι άμυνες

Ολοκληρώνουμε με το ματς της VTB League, Λοκομοτίβ Κουμπάν – Ούνιξ Καζάν. Οι δύο ομάδες καθοδηγούνται από προπονητές που είναι λάτρεις της σκληρής άμυνας, ο Σέρβος Ομπραντόβιτς στην Κουμπάν και ο Έλληνας Πρίφτης στην Ούνιξ. Η Κουμπάν δέχθηκε 61 πόντους από τη Λιμόζ, 62 από την Καλέβ και 59 από την Άλμπα, ενώ η Ούνιξ 60 από την άκρως επιθετική Ζενίτ, 68 από Ανδόρρα και Παρί και μόνο στο 104-78 με την Καλέβ επέτρεψε να “ανοίξει” ο ρυθμός. Αναμένεται μεγάλη “μάχη”, επιλογή, επομένως, είναι το Under 153 πόντοι σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προγνωστικά:

Όλη η επικαιρότητα