Προγνωστικά

Στοίχημα: Έχει να γίνει της…πρεμιέρας

Ακούστε το άρθρο

Τους εναρκτήριους αγώνες των πρωταθλημάτων σε Ρωσία και Δανία περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με αναμετρήσεις διόλου ευκαταφρόνητες.

 

Άρσεναλ Τούλα – Ντινάμο Μόσχας

Ούσα κατακλυσμένη από μια έντονη…ευρωπαϊκή αύρα, καθώς την 1η Αυγούστου δίνει το πρώτο ματς της ιστορίας της σε προκριματικά EuropaLeague, η Άρσεναλ Τούλα υποδέχεται την Ντιναμό Μόσχας για την πρεμιέρα του Ρωσικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ιγκόρ Τσερεβτσένκο καλείται πέρα των…διπλών υποχρεώσεων να διαχειριστεί και τις πολλαπλές απώλειες, καθώς το ρόστερ της εμφανίζεται εμφανώς αποδυναμωμένο. Απέναντι της η Ντιναμό, που έχει ολοφάνερο στόχο να βγει στην Ευρώπη, αν όχι και κάτι περισσότερο. Με μηδαμινά προβλήματα πλέον, έξι σημαντικές προσθήκες και εξαιρετική εικόνα στα φιλικά, οι Μοσχοβίτες ευελπιστούν να ξεκινήσουν με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις τους και η λογική λέει πως θα τα καταφέρουν. X2 & Under 3.5, λόγω μομέντουμ και αύρας.

Μίντιλαντ – Έσμπιεργκ

Πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα της Δανίας, με την αναμέτρηση που έκλεισε την περσινή αυλαία. Μίντιλαντ και Έσμπιεργκ κοντράρονται με φόντο την πρώτη τους νίκη στην φετινή Superligaen, σε ένα ματς που αναμένεται αμφίρροπο, μιας και οι δύο ομάδες έχουν ως απώτερο στόχο την είσοδο στην τελική εξάδα. Η Μίντιλαντ έρχεται με τον αέρα του φαβορί, παρά το γεγονός πως στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της κόντρα στην Έσμπιεργκ δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ούτε μια νίκη. Έχει σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά, κόντρα στην «Λερναία Ύδρα» του περσινού πρωταθλήματος. Ούσα νεοφώτιστη, η Έσμπιεργκ κατάφερε να εκπλήξει άπαντες τερματίζοντας στην τρίτη θέση και ευελπιστεί φέτος να κινηθεί σε παρόμοια επίπεδα. Έχει πάρει τον «αέρα» της αντιπάλου της και θέλει να κάνει και πάλι την ζημιά. Θα βρει δίχτυα, το ζήτημα όμως είναι να μην δεχτεί, πράγμα δύσκολο. G/Gη επιλογή μας για ένα ματς που δεν χρήζει υπόθεση του ενός.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το στοίχημα και μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες στο bet-hoven.net

Όλη η επικαιρότητα