Προγνωστικά

Στοίχημα: Έχουν το μυαλό τους στο… 1.90

Ακούστε το άρθρο

Τα προκριματικά του EURO 2020 έφεραν αρκετά ταμεία στην στήλη με τελευταίο το διπλό με χάντικαπ της Τουρκίας στην Μολδαβία. Ακολούθησε ένα μικρό ρεπό και σήμερα επιστροφή στην δράση.

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Η σεζόν 2019-20 είναι ιστορική για την Πορντενόνε, αφού συμμετέχει για πρώτη φορά στην Serie B. Θα περίμενε κάποιος να παρουσιαστεί με ιδιαίτερα συντηρητική τακτική στο ξεκίνημα, ειδικότερα από την στιγμή που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την φυσική έδρα της και δίνει τους αγώνες στην Dacia Arena. Συμβαίνει ωστόσο το αντίθετο. Ο Τεσέρ παρατάσσει ένα σύνολο με επιθετική φιλοσοφία που δεν φοβάται την θεωρητικά ποιοτική ανωτερότητα κάποιων αντιπάλων. Έτσι ήρθε το 3-0 της πρεμιέρας επί της Φροζινόνε και ακολούθησε ήττα μεν αλλά με σκορ 2-4 στο Αντριάτικο από την Πεσκάρα. Και δεν προτίθεται να αλλάξει τακτική απόψε…

Αυτός είναι και ο λόγος που θα γίνει παιχνίδι με τα γκολ εκατέρωθεν. Η Σπέτσια είναι ομάδα με αξιόλογους επιθετικούς και ήδη πανηγύρισε ένα διπλό και μάλιστα με σκορ 3-0 επί της Τσιταντέλα στο Τομπολάτο. Σκόραρε και στην δεύτερη αγωνιστική αλλά ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας από την Κροτόνε. Θα βρει δίχτυα και σήμερα.

Η Μπράγκα πριν την διακοπή είχε ρίξει το βάρος στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Μπρόντμπι και Σπάρτακ Μόσχας ήταν πολύ δυνατοί αντίπαλοι αλλά η ομάδα του Σα Πίντο εντυπωσίασε με 4 νίκες! Καιρός να ασχοληθεί πιο σοβαρά και με το πρωτάθλημα. Η Σετούμπαλ δεν έχει σκοράρει ακόμα και η Μπράγκα επικράτησε 3 φορές πέρυσι στο Μπονφίμ χωρίς να δεχθεί γκολ.

Μάθε όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη goalbet στο Bet-hoven.net

Όλη η επικαιρότητα