Προγνωστικά

Στοίχημα: Επιλογές από Τσεχία και Ρουμανία

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώνεται η πρεμιέρα σε Β’ Γαλλίας και Ρωσία, ενώ δράση υπάρχει επίσης σε Α’ και Β’ Σουηδίας, Δανία, Πολωνία και Τσεχία. Θα μας απασχολήσει το πρωτάθλημα της Τσεχίας, ενώ πρόταση προκύπτει και απ’ τη Ρουμανία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Betarades.gr που προκύπτουν από το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα.

Συνδυαστική επιλογή για Βικτόρια Πλζεν

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Βικτόρια Πλζεν – Σλόβαν Λίμπερετς. Πρόκειται για συνάντηση στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ Τσεχίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεκίνησαν αρκετά καλά τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα. Η μεν Βικτόρια Πλζεν επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις και πέρασε απ’ την έδρα της Ντούκλα Πράγας, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει απ’ το 6’. Βελτιώθηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά (69’-71’), στο 88’ έκανε το 1-3 και «κλείδωσε» το «τρίποντο». Απ’ την άλλη, η Σλόβαν Λίμπερετς έκανε πρεμιέρα με εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Καρβίνα, επιτυχία που ήρθε με μεγάλη δυσκολία, καθώς σκόραρε στο 85’. Η Βικτόρια Πλζεν είναι εκ των πιο ποιοτικών ομάδων της λίγκας, έχει το προβάδισμα σήμερα, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει, το σκορ δεν περιμένουμε να πάει ιδιαίτερα ψηλά. Επιλέγουμε άσσο και Under 3.5 σε απόδοση 2.02.

Προβάδισμα για Γκαζ Μετάν

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Βολουντάρι – Γκαζ Μετάν. Είναι συνάντηση στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ρουμανίας, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με διαφορετικό τρόπο. Η μεν Βολουντάρι έκανε πρεμιέρα με εκτός έδρας ήττα κόντρα στη Διναμό Βουκουρεστίου, σε ματς όπου προηγήθηκε στο 57’, αλλά δέχτηκε δύο γκολ απ’ το 61’ μέχρι το 75’ και υπέστη ήττα με ανατροπή. Στον αντίποδα, η Γκαζ Μετάν υποδέχτηκε την Κονκόρντια και όλα έδειχναν ότι οδεύει προς ισοπαλία, αφού οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο φινάλε. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις βρήκε δεύτερο γκολ και πήρε το «τρίποντο», ξεκινώντας με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία το νέο πρωτάθλημα. Έδειξε καλύτερα στοιχεία η Γκαζ Μετάν, θεωρούμε ότι σήμερα έχει το προβάδισμα, επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.20 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Όλη η επικαιρότητα