Προγνωστικά

Στοίχημα: Καρφωτά σε Ιταλία και Βραζιλία!

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το πρόγραμμα της Δευτέρας να είναι αισθητά μικρότερο από εκείνο του Σαββατοκύριακου, ευκαιρίες για να πληρωθούμε ωστόσο υπάρχουν πολλές. Εμείς θα πάμε καρφωτά στα σημεία και θα στηρίξουμε τα φαβορί σε Ιταλία και Βραζιλία.

Πορντενόνε – Φροζινόνε

Ζουν το όνειρο τους στην Πορντενόνε. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο σύλλογος θα συμμετάσχει στην Serie B και όπως είναι αντιληπτό υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός στις τάξεις του. Βέβαια, ξεκινάει τις υποχρεώσεις της με ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Θα αναγκαστεί να «μετακομίσει» στο «Ντάτσια Αρένα» της Ουντινέζε, αφού το δικό της «Οτάβιο Μποτέκια» λειτουργεί ως ποδηλατοδρόμιο. Σε κάθε περίπτωση, είναι το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Από την άλλη, έδωσε μάχη πέρυσι η Φροζινόνε για την άνοδο, αλλά πλήρωσε αφενός τις ελλείψεις στο ρόστερ και αφετέρου την τραγική εντός έδρας συγκομιδή της. Και φέτος, η άνοδος είναι ο στόχος, δύσκολα αυτά όμως θα έρθει απευθείας. Τον πάγκο της ανέλαβε ο Αλεσάντρο Νέστα και ενώ έχει ήδη προχωρήσει στο Κύπελλο αποκλείοντας Καραρέζε και Μονόπολι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα για να εκμεταλλευτούν την «ουδέτερη» έδρα και από τη στιγμή που το διπλό το βρίσκουμε πάνω από τον διπλασιασμό, θα το βάλουμε στο δελτίο μας.

Μποταφόγκο – Σαπεκοένσε

Έκανε ότι μπορούσε στο Σάο Πάολο η Μποταφόγκο, έκανε σπουδαία εμφάνιση ο γκολκίπερ της Φερνάντες, ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 2-0 από την Κορίνθιανς. Εξακολουθεί βέβαια να παραμένει στο πάνω μισό της βαθμολογίας και με ενδεχόμενη νίκη σήμερα πλησιάζει στο -2 από την εξάδα. Στον αντίποδα, η Σαπεκοένσε έρχεται από το εντός έδρας 1-0 επί της Αβάι, αποτέλεσμα που μπορεί να θεωρηθεί… εξάποντο. Παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού πάντως. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά από οκτώ παιχνίδια. Εκτός έδρας η «Τσάπε» βγάζει ψυχή, ωστόσο η πρόκληση για τους γηπεδούχους βαθμολογικά είναι τεράστια απόψε. Πάμε με το κίνητρο και τον άσο, που είναι ένα από τα δυνατά σημεία της ημέρας.

Μείνει ενημερωμένος για τις στοιχηματικές εταιρίες στο foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα