Ποδόσφαιρο

Στοίχημα: Κερδίζει η Εσπανιόλ

Ακούστε το άρθρο

Με σημαντικές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η δράση του τετραημέρου στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Η αγωνιστική της Σούπερλιγκ κλείνει με τον αγώνα ΑΕΚ – Κέρκυρα, ντέρμπι Καταλονίας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Α’ Ισπανίας ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Χιρόνα, ενώ στην Ιταλία η Λάτσιο υποδέχεται την Τορίνο. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα και τα casino online!

Άσσος στο ντέρμπι της Καταλονίας

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Εσπανιόλ – Χιρόνα, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.05. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι Καταλονίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες μετρίων δυνατοτήτων, που μέχρι στιγμής βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η Εσπανιόλ έρχεται από μια τραγική εκτός έδρας εμφάνιση στην ήττα 3-1 απ’ την Έιμπαρ, ήταν το τρίτο χαμένο ματς στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, έχει μείνει στην 16η θέση με 16 πόντους, σήμερα «καίγεται». Υποδέχεται τη νεοφώτιστη Χιρόνα, που επέστρεψε στις ήττες με το εντός έδρας 2-3 απ’ την Αλαβές, σ’ ένα ματς όπου προηγήθηκε 2-0! Ήταν η πρώτη ήττα των φιλοξενουμένων έπειτα από πέντε αγωνιστικές (3-2-0), σήμερα πηγαίνουν στο ντέρμπι με πολλές και κομβικές απουσίες στην άμυνα. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους.

Με το Over 2.5 στην Πορτογαλία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Γκιμαράες – Φεϊρένσε, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πορτογαλικού πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να έρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα. Η Γκιμαράες είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα (1-1 με Κόνιασπορ, αποκλείστηκε), ενώ σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, έρχεται από δύο σερί νίκες και συνολικά τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Απ’ την άλλη, η Φεϊρένσε είναι σε τραγική κατάσταση, έρχεται από τέσσερις σερί ήττες πρωταθλήματος, όπου μάλιστα σκόραρε μόλις 1 γκολ. Θεωρούμε ότι θα δούμε «ανοιχτό» ματς, η Γκιμαράες σκοράρει αρκετά εντός έδρας, ενώ η Φεϊρένσε αμυντικά δεν πείθει. Επιλέγουμε Over 2.5.

Μπορεί το διπλό η Λοκομοτίβ Μόσχας

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Τόσνο – Λοκομοτίβ Μόσχας, όπου επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.00. Αντιστρόφως ανάλογη η πορεία των δύο ομάδων, καθώς η Λοκομοτίβ Μόσχας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 42 πόντους, στο +5 απ’ τη δεύτερη Σπαρτάκ Μόσχας, σήμερα θέλει να επιστρέψει στο +8. Από τρεις σερί νίκες έρχονται οι φιλοξενούμενοι, την ίδια στιγμή που η Τόσνο καταλαμβάνει την 14η θέση με 20 πόντους, είναι κοντά στη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού, έρχεται απ’ τον εκτός έδρας διασυρμό απ’ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (6-0). Είναι ξεκάθαρο ότι το προβάδισμα πάει στη Λοκομοτίβ Μόσχας, το διπλό της οποίας βρήκαμε στο άκρως ικανοποιητικό 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προγνωστικά:

Όλη η επικαιρότητα