Προγνωστικά

Στοίχημα: Με Άντερλεχτ και Βασιλεία

Ακούστε το άρθρο

Αρκετά “γεμάτο” το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, μπαίνουν συνεχώς νέα πρωταθλήματα στο πρόγραμμα και το ενδιαφέρον αυξάνεται. Τρία παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το “μενού” του Σαββάτου (28/07), πιο συγκεκριμένα θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από το Βέλγιο, την Ελβετία, και τη Βραζιλία! Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά που προκύπτουν.

Ανώτερη η Άντερλεχτ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την αναμέτρηση Κοτράικ – Άντερλεχτ. Η Κορτράικ πέρσι διεκδίκησε μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δίχως επιτυχία, όμως. Επιδίωξε να μπει στην πρώτη εξάδα και στα πλέι οφ τίτλου, αλλά έμεινε για λίγο εκτός, στα πλέι οφ της Ευρώπης, στα οποία συμμετείχε τελικά, τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της, πίσω από την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Μέτρια η εικόνα της στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, ενώ από το μεταγραφικό παζάρι βγαίνει μάλλον αποδυναμωμένη, καθώς έχασε βασικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο φορ Περμπέ και οι μέσοι Μακαρένκο και Ντε Σμετ. Από την άλλη πλευρά, η Άντερλεχτ προέρχεται από μία εκ των χειρότερων σεζόν στην ιστορία της, μένοντας τελικά στην 3η θέση, αδυνατώντας να διεκδικήσει τον τίτλο από την Κλαμπ Μπριζ και βλέποντας και την Σταντάρ Λιέγης να την προσπερνά στη μάχη για την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά,ο κόουτς Βανχάεζεμπρουκ πήρε μία ακόμη ευκαιρία από τη διοίκηση και παρέμεινε στον πάγκο.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, η Άντερλεχτ κέρδισε σε φιλικά ματς τη Μόλενμπεκ (1-0), τον Άγιαξ (3-1) και τη Ρεν (3-2), ενώ έμεινε ισόπαλη κόντρα στην Χέιστ (1-1), στον ΠΑΟΚ (2-2), στη Ρόζελαρ (1-1) και στη Βέστερλο (2-2). Αρκετές οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της, με σημαντικότερες αποχωρήσεις αυτή του γκολκίπερ Σελς και των αμυντικών Ντεσάχτ και Σπάχιτς. Στον αντίποδα, απέκτησε τον Βράνιες από την ΑΕΚ, τον Μακαρένκο από την Κορτράικ, τον μέσο Μπακάλι και τον φορ Σαντινί. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί μία σεζόν η οποία στοχεύουν να είναι πολύ καλύτερη από την περσινή, η Κορτράικ μοιάζει αποδυναμωμένη και θα πάμε με το διπλό με -1, σε απόδοση 2.12 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Άντερλεχτ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Άντερλεχτ επικρατήσει με διαφορά εντός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Κερδίζει η Βασιλεία

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Ξαμάξ – Βασιλεία. Η Ξαμάξ επανήλθε δυναμικά στη μεγάλη κατηγορία, καθώς στην πρεμιέρα κέρδισε με 2-0 τη Λουκέρνη εκτός έδρας. Σήμερα, δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά από επτά χρόνια στην Α’ Ελβετίας, απέναντι σε μία Βασιλεία που πηγαίνει στην αναμέτρηση πληγωμένη, αλλά και αλλαγμένη. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Ράφαελ Βίκι αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον 39χρονο Αλεξάντερ Φράι να ορίζεται ως ο αντικαταστάτης του. Αυτή η αλλαγή στον πάγκο αναμένεται να επηρεάσει θετικά τη Βασιλεία, η οποία θέλει να… ρεφάρει την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Σεν Γκάλεν και να φτιάξει την ψυχολογία της ενόψει του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα. Θα πάμε, επομένως, με το διπλό σε απόδοση 1.91.

Εμπιστοσύνη στην Γκοϊάς

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά προγνωστικά με την αναμέτρηση Γκοϊάς – Οέστε. Τέλος μπήκε την Τετάρτη στο νικηφόρο σερί της Γκοϊάς. Συγκεκριμένα, προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές νίκες, κόντρα στις Μπραζίλ Πελότας (2-1 εντός έδρας), Αβαΐ (1-0 εκτός έδρας), Κρισιούμα (2-1 εντός έδρας) και Σαμπάιο Κορέα (3-1 εκτός έδρας), ωστόσο μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε την Κοριτίμπα, από την οποία ηττήθηκε με 1-0. Σήμερα θα έχει δύο σημαντικές επιστροφές, καθώς εξέτισαν τις τιμωρίες τους και είναι διαθέσιμοι οι Λουσάο (ΕΠ, 11/8) και Ρενάτο Καγιά (ΜΕ, 10/1), οι οποίοι αναμένεται να είναι βασικοί. Από την άλλη πλευρά, η Οέστε έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές. Επιβλήθηκε της Φιγκεϊρένσε (2-1 εκτός έδρας), αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Παϊσαντού (2-2 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γκουαρανί (1-0 εντός έδρας) και Λοντρίνα (3-0 εκτός έδρας). Πολύ δύσκολη η αποστολή των φιλοξενούμενων σήμερα, τη στιγμή που η επάνοδος των Λουσάο και Ρενάτο Καγιά στη βασική ενδεκάδα ανεβάζει κατακόρυφα την ποιότητα της Γκοϊάς. Στο 2.00 βρίσκουμε τον άσσο και θα μπει στις επιλογές μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Όλη η επικαιρότητα