Προγνωστικά

Στοίχημα: Με φόρα για το 2.15 η Βάσκο!

Ακούστε το άρθρο

Παιχνίδι με τη Βραζιλία θα κάνουμε την Πέμπτη. Το κουπόνι δεν είναι μεγάλο, οι αναμετρήσεις για τη Serie A της χώρας του καφέ ωστόσο, μας δίνουν δυνατά πονταρίσματα.

Βάσκο Ντα Γκάμα – Σεαρά

Η Βάσκο Ντα Γκάμα πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στο ματς με την Ιντερνασιονάλ και τη νίκησε δίκαια στο «Σαο Τζανουάριο» με σκορ 2-1. Αυτή ήταν η πρώτη της φετινή νίκη και πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία του Λουξεμπούργκο στον πάγκο της. Σε κάθε περίπτωση, η δύσκολη οικονομική κατάσταση επηρεάζει στο έπακρο το εσωτερικό του συλλόγου. Στον αντίποδα, η Σεαρά «κόλλησε» στην καλή ανασταλτική λειτουργία της Μπαΐα και έμεινε στο 0-0. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, γεγονός που προβληματίζει. Η λογική λέει πως δεν θα πάρει ούτε απόψε αποτέλεσμα, δεδομένης της φόρμας των γηπεδούχων. Πάμε λοιπόν με τον καλοπληρωμένο άσο.

Σαπεκοένσε – Φλουμινένσε

Δεν είχε κακή εικόνα στο εκτός με την Γκοϊάς, δεν απέφυγε ωστόσο την ήττα με σκορ 3-1. Έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία και μάλιστα θα κινηθεί με ένσταση για εσφαλμένη χρήση του VAR. Την ίδια ώρα, η Φλουμινένσε έρχεται από το ντέρμπι του Ρίο με τη Φλαμένγκο. Εκεί, είχε εξαιρετική εικόνα, η οποία πάντως δεν μετουσιώθηκε με γκολ, κολλώντας στο 0-0. Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα στη «Φλου» και έχει να κάνει κυρίως με τα οικονομικά της προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, έχει την ποιότητα για να βρει το γκολ απόψε στο Σαπέκο. Πάμε με το αμφίσκορο.

Τα καλύτερα προγνωστικά παίζουν στο foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα