Προγνωστικά

Στοίχημα: Με τα ντέρμπι σε Ελλάδα & Ιταλία

Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία ημέρα για τους φίλους του μπάσκετ η σημερινή. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρούνται στο παρκέ της Ευρωλίγκα, ευρισκόμενες και οι δυο σε ανοδική πορεία. Θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το ματς του ΟΑΚΑ, όπως και με το σημαντικό παιχνίδι στο Μιλάνο μεταξύ Ϊντερ και Ρόμα.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Με την αύρα του Πιτίνο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα της Μπασκόνια (100-68), παίζοντας κατίατήμτα τρομερό μπάσκετ. Το αποψινό είναι ο ορισμός του παιχνιδιού «ειδικών συνθηκών»,όμως ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό του (sold-out). Ο Ολυμπιακός από την άλλη, επικράτησε της Μιλάνο στο ΣΕΦ (90-71) και έφτιαξε κάπως την ψυχολογία. Δεύτερη σερί νίκη στον θεσμό, το ματς στο ΟΑΚΑ δεν είναι πλέον οριακό! Λόγω έδρας (και όχι μόνο) το προβάδισμα το έχουν οι «πράσινοι», και αναμένουμε υψηλό τέμπο στο ματς. Επιλογή μας το over 161,5 πόντων.

Ίντερ – Ρόμα
Με 12 νίκες στις πρώτες 14 αγωνιστικές, η Ίντερ έγραψε ιστορία μετά το πρόσφατο 2-1 επί της ΣΠΑΛ στο Μιλάνο. Αυτό μάλιστα συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά την σεζόν 2009-10, στο τρεμπλ επί Μουρίνιο. Η Ρόμα βαδίζει από τριάρα σε τριάρα, με πιο πρόσφατη εκείνη επί της Βερόνα (3-1) εκτός έδρας. Είχε προηγηθεί το 3-0 απέναντι στην Μπασκσεχίρ για το Γιουρόπα Λιγκ και την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται την ΒΑΚ Πέλετς διεκδικώντας την πρόκριση στους «32» του θεσμού.

Στο Foxbet.gr θα βρεις τα καλύτερα προγνωστικά

Όλη η επικαιρότητα