Προγνωστικά

Στοίχημα: Με το NG στο ντέρμπι της Σουηδίας

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης να έχουν ολοκληρωθεί και να βαδίζουμε προς το Μουντιάλ, ωστόσο η ενασχόληση με τον στοιχηματικό κόσμο συνεχίζεται απτόητη. Υπάρχει δράση στις βόρειες χώρες της Γηραιάς Ηπείρου (Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία), στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ προτάσεις προκύπτουν και απ’ το μπάσκετ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που προκύπτουν από το σημερινό κουπόνι στοιχήματος.

No Goal στο Ullevi

Ξεκινάμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Γκέτεμποργκ – Τζουργκάρντεν. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ Σουηδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν παρόμοια δυναμική. Η Γκέτεμποργκ έρχεται από δύο «στραβά» αποτελέσματα, την εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ τη Νόρκεπινγκ και το εκτός έδρας 1-1 με την Έλφσμποργκ, όπου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Μετράει 13 πόντους με ρεκόρ 4-1-4, προς το παρόν παρουσιάζεται ασταθής. Υποδέχεται την ανεβασμένη Τζουργκάρντεν, που τελευταία αποδίδει καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Μετά το εύκολο 3-0 στον τελικό Κυπέλλου με τη Μάλμε ακολούθησαν άλλες δύο νίκες με μηδενικό παθητικό, κόντρα σε Ντάλκουρντ (1-0) και Έρεμπρο (2-0), αμφότερες εντός έδρας, ανέβασαν τους φιλοξενούμενους στους 14 πόντους. Το ματς είναι ντέρμπι, θεωρούμε ότι δύσκολα θα υπάρξει μεγάλο σκορ, επιλέγουμε το NGoal σε απόδοση 2.05.

Δε χάνει η Κόλο Κόλο

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ατλέτικο Νασιονάλ – Κόλο Κόλο. Είναι ματς για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις του δεύτερου ομίλου. Η Ατλέτικο Νασιονάλ είναι στην κορυφή με 9 πόντους και παίζει για δύο αποτελέσματα, καθώς βρίσκεται στο +2 από Κόλο Κόλο και Ντελφίν, ακόμη και με ισοπαλία θα τερματίσει σίγουρα 1η, αφού έχει πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων απ’ την Ντελφίν. Στον αντίποδα, η Κόλο Κόλο χρειάζεται μόνο νίκη για να εξασφαλίσει σίγουρα την πρόκριση, υπάρχουν κάποιες ελπίδες ακόμη και με την ισοπαλία, αρκεί την ίδια στιγμή να μην κερδίσει η Ντελφίν. Οι Χιλιανοί έχουν αυξημένο κίνητρο, είναι έμπειροι στις διεθνείς διοργανώσεις, θεωρούμε ότι δε θα χάσουν, επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.25.

Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ

Συνεχίζουμε με το μπάσκετ και την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας. Είναι το πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος της Basket League, με τους ερυθρόλευκους ασφαλώς να είναι το φαβορί. Έρχονται από πέντε σερί νίκες μετά τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα, όλες εναντίον κατώτερων ομάδων, στον πρώτο γύρο των πλέι οφ συνάντησαν προβλήματα με την Κύμη στο πρώτο παινίδι (78-75), στο δεύτερο ήταν σοβαροί και επιβλήθηκαν 67-88.Ο Προμηθέας πέτυχε το 2-0 επί του Λαυρίου με την άμυνα, μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, επομένως η κορυφαία επιλογή του πρώτου ημιτελικού είναι το Under 159 σε απόδοση 1.88.

Εμπιστοσύνη στη Λούντβιγκσμπουργκ

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Λούντβινγκσμπουργκ – Άλμα Βερολίνου. Είναι το δεύτερο ματς για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Γερμανίας, με την Άλμπα να κατακτά με χαρακτηριστική ευκολία το πρώτο παιχνίδι. Επιβλήθηκε 102-87 εντός έδρας την περασμένη Δευτέρα και έκανε το 1-0 στη σειρά, παίροντας παράλληλα την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς φέτος κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ. Αυτό το σερί 0-4 θέλει να τερματίσει η Λούντβιγκσμπουργκ απόψε στην έδρα της, να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά και να μην κινδυνεύσει με «σκούπισμα» την Κυριακή στο Βερολίνο ξανά. Η Άλμπα ηττήθηκε στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με 97-85 και 105-100 μετά από παράταση κόντρα στην Όλντενμπουργκ στον προηγούμενο γύρο, αυτό το μοτίβο δίνει πιθανότητες ισοφάρισης στη Λούντβιγκσμπουργκ, την οποία εμπιστευόμαστε. Επιλέγουμε Λούντβιγκσμπουργκ +2.5 σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Όλη η επικαιρότητα