Αθλητισμός

Στοίχημα: «Μιλά» η Τούμπα, σκοράρουν στη Λεωφόρο

Ακούστε το άρθρο

Σέντρα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου το «παρών» δίνουν οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας. Το πιο δύσκολο έργο το έχει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο, απαιτητική είναι και η αποστολή της ΑΕΚ εκτός έδρας κόντρα στην Μπριζ, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί εναντίον της Έστερσουντ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα, αλλά και για ό,τι συμβαίνει στο χώρο των καζίνο.

Με το G/G στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 2.10. Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή των πρασίνων εναντίον των ποιοτικότερων και εμπειρότερων Βάσκων, θα αποτελέσει έκπληξη αν πάρουν την πρόκριση, σήμερα χρειάζονται αποτέλεσμα για να μείνουν «ζωντανοί» ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία. Έκαναν το χρέος τους με την Γκαμπάλα στην προηγούμενη προκριματική φάση, επιβεβαίωσαν ότι είναι ανώτερη ομάδα και επικράτησαν 1-2 στο Αζερμπαϊτζάν (νίκησαν 1-0 στο πρώτο ματς). Στον αντίποδα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έπαιξε όσο χρειάστηκε στο πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Βουκουρεστίου στην προηγούμενη φάση, πήρε το εκτός έδρας 1-1 και με το 3-0 της ρεβάνς κατέκτησε την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός βγάζει ευκαιρίες και συνήθως σκοράρει εντός έδρας, θεωρούμε ότι θα βρει ένα γκολ και σήμερα, επιλέγουμε το G/G.

Παίρνει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Έστερσουντ, όπου επιλέγουμε ΠΑΟΚ -1 σε απόδοση 1.90 (Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν ο ΠΑΟΚ κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Ιδιαίτερο το παιχνίδι για τον δικέφαλο, στον πάγκο του οποίου θα κάνει ντεμπούτο ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά την αιφνίδια απομάκρυνση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Ο Ρουμάνος θέλει να αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ του ΠΑΟΚ, που ομολογουμένως δεν ικανοποίησε στα δύο παιχνίδια της προηγούμενης φάσης κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Σήμερα υποδέχεται την επικίνδυνη Έστερσουντ, μια ομάδα που έχει στα πόδια της ήδη 23 επίσημα ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, είναι υπεύθυνη για μια απ’ τις μέχρι τώρα μεγαλύτερες εκπλήξεις του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς πέταξε εκτός της Γαλατασαράι! Ο ΠΑΟΚ θα έχει διάθεση και ανεβασμένη αυτοπεποίθηση μετά την αλλαγή προπονητή, θεωρούμε ότι θα πάρει προβάδισμα πρόκρισης, επιλέγουμε το ΠΑΟΚ -1 (ασιατικό χάντικαπ).

Δε χάνει η Βιντεοτόν

Συνεχίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ και πάμε στο Παρτιζάν – Βιντεοτόν, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.00. Οι Σέρβοι προβάρουν ως το φαβορί για την πρόκριση, όμως το πλεονέκτημα που τους προσέφερε η «καυτή» έδρα τους δεν υφίσταται πλέον. Αυτό διότι η UEFA τιμώρησε την Παρτιζάν με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και «βαρύ» πρόστιμο 130.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στα παιχνίδια με Μπούντουσνοστ και Ολυμπιακό. Μετά τον αποκλεισμό απ’ τους ερυθρόλευκους στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρτιζάν συνέχισε με δύο νίκες και μια ήττα στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 4η θέση με 12 πόντους. Υποδέχεται τη Βιντεοτόν, που έκανε την έκπληξη κόντρα στην Μπορντό στην προηγούμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ (ήττα 2-1 εκτός, νίκη 1-0 εντός) και σίγουρα δεν είναι αμελητέα. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα έδρας για την Παρτιζάν, αφού δε θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, επιλέγουμε το Χ2.

Το παίρνει η Όσιγιεκ

Πάμε στην αναμέτρηση Όσιγιεκ – Αούστρια Βιέννης, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.10. Η Όσιγιεκ είναι μια απ’ τις πιο φορμαρισμένες ομάδες των πρώτων εβδομάδων στην Ευρώπη, καθώς μετράει 5 νίκες σε 6 ματς στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου ξεκίνησε απ’ τον πρώτο γύρο. Απέκλεισε χωρίς προβλήματα Σάντα Κολόμα και Λουκέρνη, ενώ στην προηγούμενη φάση έκανε σούπερ έκπληξη κόντρα στην Αϊντχόφεν, της οποίας επιβλήθηκε δύο φορές (1-0 και 0-1)! Είναι εξαιρετική και στην Κροατία, όπου βρίσκεται στην 4η θέση με 9 πόντους, μετράει 4/6 εντός έδρας νίκες σ’ όλε τις διοργανώσεις. Στον αντίποδα, η Αούστρια Βιέννης ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της ΑΕΛ (0-0 εντός, 1-2 νίκη εκτός), έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Αυστρία με ανάμεικτα αποτελέσματα (1-1-2 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές). Επιλέγουμε άσσο.

Με το Over 2.5 στην Κροατία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σκτεντέρμπεου, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.90. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη νέα σεζόν, πεισμωμένοι απ’ την περσινή αποτυχία στο πρωτάθλημα (το πήρε η Ριέκα). Μετρούν 13 πόντους έπειτα από 5 αγωνιστικές στην Κροατία, ενώ ξεπέρασαν μάλλον πιο δύσκολα απ’ ότι περίμεναν το εμπόδιο της Οντ στην προηγούμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ (2-1 εντός, 0-0 εκτός). Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς μετράει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ σ’ όλες τις διοργανώσεις, οι τρεις τελευταίες συνοδεύτηκαν από Over 2.5. Αυτή θα είναι η επιλογή μας στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην αδύναμη Σκεντέρμπεου, η οποία έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, αποκλείοντας τη Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Όλη η επικαιρότητα