Προγνωστικά

Στοίχημα: Νίκη για ΠΑΟΚ, G/G η ΑΕΚ (video)

Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τους δύο εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου στο Τσάμπιονς Λιγκ να δίνουν σήμερα τα πρώτα τους παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του. Η Ένωση δοκιμάζεται στη Γλασκώβη με αντίπαλο τη Σέλτικ, ενώ οι “ασπρόμαυροι” υποδέχονται την Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα. Πάμε να δούμε παρακάτω αναλυτικά τα προγνωστικά που προκύπτουν από το πάμε στοίχημα κουπόνι της Τετάρτης (08/08).

Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Ξεκινάμε με την πρώτη χρονικά αναμέτρηση, του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας. Πολύ πιο εύκολα από ότι αναμενόταν ξεπέρασε ο Δικέφαλος το εμπόδιο της Βασιλείας στον προηγούμενο γύρο. Επικράτησε 2-1 στην Τούμπα και στη ρεβάνς της Ελβετίας παρουσιάστηκε άκρως αποτελεσματικός και επιβλήθηκε με 3-0! Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, πάλεψαν πέρσι μέχρι τέλους για τον τίτλο, αλλά περιορίστηκαν στην 3η θέση, πίσω από την πρωταθλήτρια Λοκομοτίβ Μόσχας και την δευτεραθλήτρια ΤΣΣΚΑ. Στον πάγκο τους διατηρείται ο Ιταλός Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος θεωρείται δίκαια ο αναμορφωτής τους τα τελευταία χρόνια, καθώς μεταξύ άλλων τους έχει οδηγήσει στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, ενώ στα μεταγραφικά, δεν έχουν υπάρξει μεγάλες ανακατατάξεις στο ρόστερ τους. Στα καθαρά αγωνιστικά, η Πρέμιερ της Ρωσίας έχει ξεκινήσει ήδη και η Σπαρτάκ μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρά μία νίκη επί της Όρενμπουργκ (1-0) και μία “λευκή” ισοπαλία με τη Λοκομοτίβ.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως για να έχουν ελπίδες πρόκρισης, οφείλουν να εκμεταλλευτούν την Τούμπα. Οι παίκτες του Δικεφάλου έχουν καλή ψυχολογία και δείχνουν σε καλή κατάσταση, η Σπαρτάκ διαθέτει αξιόμαχο σύνολο, αλλά δεν αποτελεί φόβητρο και θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.25.

Με τα γκολ στη Γλασκώβη

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα Σέλτικ – ΑΕΚ. Η Σέλτικ έκανε τον καθήκον της απέναντι σε Αλασκέρτ (νίκες 3-0 εντός-εκτός) και Ρόζενμποργκ (3-1 εντός, 0-0 εκτός) στους προηγούμενους γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε δίκαια την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό, έχοντας ως στόχο να φτάσει μέχρι τους ομίλους. Άλλωστε, η μόνιμη πρωταθλήτρια Σκωτίας έχει συνηθίσει να συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου. Παράλληλα, έχει δώσει ήδη ένα ματς για το πρωτάθλημα της χώρας της, επικρατώντας 3-1 εντός έδρας της Λίβινγκστον. Από την άλλη πλευρά, η ανανεωμένη ΑΕΚ ταξίδεψε στη Γλασκώβη με στόχο ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Προβλημάτισε η Ένωση με την εικόνα της στα τρία φιλικά μας με Μιέντζ (ήττα 1-0), ΑΕΚ Λάρνακας (0-0) και Ατρόμητο (0-0), ωστόσο ενθουσίασε στο 3-2 επί της Γαλατασαράι την προηγούμενη εβδομάδα, βγάζοντας “φρεσκάδα” στο επιθετικό κομμάτι.

Οι γηπεδούχοι σκοράρουν σχεδόν πάντοτε μπροστά στο κοινό τους, θεωρούμε ότι και η ΑΕΚ μπορεί να βρει ένα τέρμα, τουλάχιστον, καθώς διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές μεσοεπιθετικά και επιλογή από τον αγώνα θα αποτελέσει το Goal / Goal, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.20.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για τα παιχνίδια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Σέλτικ – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας

Όλη η επικαιρότητα