Προγνωστικά

Στοίχημα: «Οράνιε» με χάντικαπ και τα γκολ στην Κροατία!

Ακούστε το άρθρο

Οι Εθνικές ομάδες είναι αυτές που γεμίζουν το κουπόνι της Πέμπτης. Εμείς κάνουμε focus στα προκριματικά του Euro 2020 και θα πάμε με ένα ασιατικό χάντικαπ και τα γκολ.

Ολλανδία – Β. Ιρλανδία

Ιδανικός ήταν ο Σεπτέμβριος για την Ολλανδία. Μετά τον θρίαμβο με σκορ 4-2 επί της Γερμανίας, οι «οράνιε» επιβλήθηκαν με σκορ 4-0 επί της Εσθονίας και «ψαλίδισαν» τη διαφορά τους στο -3 από τους πρωτοπόρους του ομίλου Γερμανούς, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη, η Βόρεια Ιρλανδία είναι η ευχάριστη έκπληξη του γκρουπ μέχρι στιγμής. Έχει πάρει τα τέσσερα από τα πέντε ματς που έχει δώσει, με τη μοναδική της απώλεια να είναι η ήττα με σκορ 2-0 στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Γερμανία. Δεδομένα λοιπόν, αν θέλει να έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης, θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Ρότερνταμ. Περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να παίξουν… ταμπούρι, ωστόσο για τους Ολλανδούς δεν θεωρούμε πως θα υπάρξει πρόβλημα. Πάμε με τον άσο με ασιατικό χάντικαπ -2. Ποντάρισμα που βρίσκουμε στον διπλασιασμό στη betshop.

Κροατία – Ουγγαρία

Έβαλε δύσκολα στον εαυτό της η Κροατία. «Γκέλαρε» στο Αζερμπαϊτζάν και έμεινε στο 1-1. Και μπορεί να προπορεύεται στον όμιλο ακόμα, ωστόσο Σλοβάκοι και Ούγγροι έχουν πλησιάσει πλέον στον πόντο. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, πως απόψε υπάρχει μόνο η νίκη για την «χρβάτσκα», ώστε να μην μπει σε μπελάδες. Από την άλλη βέβαια, μόνο θετικό αποτέλεσμα θέλει και η Ουγγαρία. Αυτό, γιατί ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τη Σλοβακία και είναι αναγκασμένη να ψάξει τους βαθμούς τώρα. Ειδικά στο σενάριο οι Σλοβάκοι να επικρατήσουν της Ουαλίας. Είναι σε κάθε περίπτωση τέτοιος ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων, που το over 2,5 μοιάζει «δυνατή» επιλογή. Για αυτό θα μπει στο κουπόνι μας.

Όλη η επικαιρότητα