Προγνωστικά

Στοίχημα: Σκοράρουν Γαλλία και Ιταλία

Ακούστε το άρθρο

Παρασκευή (01/06) σήμερα, οι στοιχηματικοί ρυθμό παραμένουν χαλαροί, καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση σε δευτεροκλασάτα πρωταθλήματα, ενώ υπάρχουν και ορισμένα φιλικά προετοιμασίας ανάμεσα σε Εθνικές ομάδες, με άλλες να συμμετέχουν στο Μουντιάλ κι άλλες όχι. Για σήμερα έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις συνολικά επιλογές, τρεις από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και μια από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών που λειτουργούν στην Ελλάδα, όπως είναι η Winmasters.

Αμφίσκορο στη Νίκαια

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το σπουδαίο φιλικό ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια. Οι Γάλλοι έχουν μπει ήδη σε ρυθμούς Μουντιάλ, στο τελευταίο τους φιλικό προ λίγων ημερών επικράτησαν με 2-0 επί της Ιρλανδίας, ενώ το σκορ τους αδικεί αρκετά, καθώς έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ και γενικώς έδειξαν πως είναι αρκετά “δεμένοι”. Η Ιταλία από την πλευρά της επικράτησε με 2-1 της Σαουδικής Αραβίας την περασμένη Δευτέρα, έπαιξε επίσης ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο, με το σκορ να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Θεωρούμε πως θα δούμε ένα ωραίο και χορταστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ικανότατες ομάδες, το Goal/Goal δίνεται σε απόδοση 2.05 και θα το κρατήσουμε.

Ανώτερη η Κουόπιο

Συνεχίζουμε με Α’ Φινλανδίας και το παιχνίδι Τούρκου – Κουόπιο. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει κάκιστα τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στην τελευταία θέση, έχοντας μαζέψει μόλις έξι βαθμούς. Η Κουόπιο από την πλευρά της είναι στην 3η θέση με 20 βαθμούς όντας στο -8 από την κορυφή, μετράει τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο στο τελευταίο χρονικά, ηττήθηκε με 2-3 από την Κέμι Κινγκς. Κόντρα στην Τούρκου έχει “χρυσή” ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Το διπλό σε απόδοση 2.00 μας αρέσει και θα αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή μας.

Δεν χάνει η Λίμερικ

Περνάμε στην Α’ Ιρλανδίας και την αναμέτρηση Λίμερικ – Μποέμιαν. Αμφότερες απογοητεύουν μέχρι στιγμής με την παρουσία τους, καθώς η Λίμερικ είναι στην προτελευταία θέση με 17 βαθμούς έχοντας ρεκόρ 1-1-3 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Μποέμιαν είναι στην 7η θέση με 20 βαθμούς, έχοντας ρεκόρ 2-1-2 στην ίδια σειρά αγώνων. Πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι έχουν να “δώσουν” πράγματα ακόμη, κόντρα στην Μποέμιαν έχουν την ευκαιρία να βγάλουν αντίδραση και θεωρούμε πως τουλάχιστον δεν θα ηττηθούν. Έτσι, θα κρατήσουμε το 1Χ σε απόδοση 1.83.

Υψηλό σκορ στη Βαρκελώνη

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Ανδόρρα. Τα τρίποντα έκριναν και τις δύο πρώτες αναμετρήσεις, στην πρώτη η Ανδόρρα ξεκίνησε με 7/7 και τέλειωσε με το εξαιρετικό 16/33 γι’αυτό νίκησε εύκολα, στην δεύτερη ξεκίνησε με 7/13 και τέλειωσε με 9/29 γι’αυτό και υπέστη την ανατροπή. Πάλι ταχύτατο ρυθμό αναμένουμε με τις δύο ομάδες να εντείνουν μετά από ένα σημείο την προσπάθειά τους για πρόκριση, το ζεύγος συνηθίζει να παρουσιάζει μεγάλα σκορ οπότε η καλύτερη επιλογή είναι το Over 166.5 σε απόδοση 1.85 στον Stoiximan.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προγνωστικά:

Όλη η επικαιρότητα