WEB tv Ποδόσφαιρο

Στοίχημα: Στην κορυφή του κόσμου η Γαλλία (video)

Ακούστε το άρθρο

Κυριακή (15/07) σήμερα, η ημέρα του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφτασε, με τη Γαλλία να αντιμετωπίζει την Κροατία στις 18:00. Πέραν του τελικού, θα ασχοληθούμε και με δυο ακόμη παιχνίδια από τη Σκανδιναβία, τα οποία θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα για το στοίχημα liveμέσω της livescore υπηρεσίας μας.

Πρωταθλητές κόσμου οι “τρικολόρ”

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος -όπως είναι λογικό- με τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στη Μόσχα η Γαλλία αντιμετωπίζει την Κροατία. Πανάξια οι δύο ομάδες έφθασαν στον μεγάλο τελικό, η Γαλλία ξεπέρασε το εμπόδιο του Βελγίου στην κανονική διάρκεια (1-0), ενώ απ’ την άλλη, η Κροατία πέταξε εκτός συνέχειας την Αγγλία στην παράταση (2-1) και παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Οι Γάλλοι εκτός του ότι έχουν μια ημέρα παραπάνω ξεκούρασης από τους Κροάτες, έδειξαν απόλυτη σοβαρότητα από τη φάση των “8” και μετά, παρουσιάζονται πολύ σοβαροί στα μετόπισθεν και αρκετά επικίνδυνοι ώστε να “σκοτώσουν” οποιονδήποτε αντίπαλο στην επίθεση. Θεωρούμε ότι δίκαια προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί οι “τρικολόρ και ο άσσος σε απόδοση 2.00 αποτελεί την πρώτη μας επιλογή.

Κερδίζει η Νόρκεπινγκ

Συνεχίζουμε με Σουηδία και το παιχνίδι της Νόρκεπινγκ κόντρα στη Χάκεν. Οι γηπεδούχοι έμειναν όρθιοι για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στη Στοκχόλμη, αφού μετά την ισοπαλία με την ΑΪΚ Στοκχόλμης (3-3), παραχώρησαν νέα ισοπαλία, αυτή τη φορά με την Τζουργκάρντεν (1-1) στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Διεύρυναν το αήττητο σερί τους στις έξι αγωνιστικές (4-2-0), παρέμειναν στην τρίτη θέση, στο –2 απ’ την δεύτερη και στο -3 απ’ την κορυφή. Απ’ την άλλη, η Χάκεν μπήκε με το “δεξί” στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, κερδίζοντας 3-0 τη Σούντσβαλ εντός έδρας, εκτός έδρας ωστόσο παρουσιάζει τρομερές αδυναμίες (1-1-4) και θα έχει δύσκολο έργο σήμερα. Θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.15.

Ξεκίνημα με το δεξί η Νόρτζελαντ

Ολοκληρώνουμε με Α’ Δανίας και την αναμέτρηση Νόρτζελαντ – Έσμπιεργκ. Οι γηπεδούχοι έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, καθώς μέτρησαν 5/5 νίκες, κέρδισαν ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άγιαξ, ενώ επιβλήθηκαν και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κλίφτονβιλ, για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League. Η Έσμπιεργκ από την πλευρά της δεν αποτελεί φόβητρο σε καμία περίπτωση, πιστεύουμε πως θα περάσει ένα δύσκολο μεσημέρι, έτσι θα κρατήσουμε το Νόρτζελαντ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.08.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ανάλυση και τη στοιχηματική εκτίμηση για το σημερινό παιχνίδι του Μουντιάλ

Γαλλία – Κροατία

https://www.youtube.com/watch?v=aGY_lXj4baw

Όλη η επικαιρότητα