Αθλητισμός

Στοίχημα: Στήριγμα οι έδρες

Ακούστε το άρθρο

Σάββατο (17/02) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εμάς θα μας απασχολήσουν τρια σημεία από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου και ένα σημείο από το πρόγραμμα του μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των επιλογών όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά reviews όλων των εταιριών που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στη χώρα μας, όπως είναι η Championsbet.

Προβάδισμα νίκης η Κέρκυρα

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης, που μπορεί να αποβεί καθοριστική για το μέλλον των δυο ομάδων στην κατηγορία. Οι Φαίακες είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους όντας στο -1 από τη σωτηρία τους, μετρούν μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ενώ μέσα στο “σπίτι” τους παρουσιάζονται αρκετά μαχητικοί, μετρώντας δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες (από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο) στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Ο Απόλλων Σμύρνης από την πλευρά του είναι στο +1 από την Κέρκυρα, έχει να κερδίσει από τις 5 Νοεμβρίου, ωστόσο αρνείται πεισματικά και να χάσει, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Πιστεύουμε πως στο σημερινό ματς η έδρα θα παίξει το ρόλο της, η Κέρκυρα είναι πιο έμπειρη ομάδα σε τέτοιου είδους ματς, έτσι θα επιλέξουμε το 1 ημίχρονο ή τελικό σε απόδοση 2.05.

Βελτιώνεται αισθητά στην έδρα της η Ντεν Χάαγκ

Συνεχίζουμε με Α’ Ολλανδίας και το παιχνίδι Ντεν Χάαγκ – Βίλεμ. Οι γηπεδούχοι είναι στην 8η θέση με 32 βαθμούς όντας στο -5 από την επτάδα και τα πλέι οφ και η ασταθή τους πορεία οφείλεται κυρίως στην εκτός έδρας εμφανίσεις τους. Εντός έδρας βελτιώνονται αισθητά, μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και κόντρα στη μετριότατη, Βίλεμ, έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν ακόμη τρεις πόντους στο ενεργητικό τους. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν, έτσι θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.10.

Παίζει τα “ρέστα” του το Αμβούργο

Περνάμε στη γερμανική Bundesliga και την αναμέτρηση Αμβούργο – Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να προβληματίζουν έντονα με την παρουσία τους, καθώς αγνοούν τη χαρά της νίκης στα εννιά τελευταία παιχνίδια τους (0-4-5), σερί που τους έχει φέρει στην προτελευταία θέση και στο -6 από τη σωτηρία τους. Κόντρα στη Λεβερκούζεν παίζουν τα “ρέστα” τους, καθώς μια νέα ενδεχόμενη ήττα, πιθανόν να αποβεί και μοιραία. Το Αμβούργο μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε καλές εμφανίσεις όταν δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες, το ίδιο περιμένουμε να κάνει και σήμερα, κόντρα σε μια Λεβερκούζεν που είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Το 1Χ προσφέρεται σε απόδοση 1.90 και θα μπει στις επιλογές μας.

Υψηλό σκορ στο Τενερίφη – Ρεάλ Μαδρίτης

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την κόντρα της Τενερίφης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. To μπάσκετ που έπαιξε η Τενερίφη στον προημιτελικό με την Βαλένθια ήταν εντυπωσιακό, έβγαλε αυτοματισμούς, πολλοί πόντοι ήρθαν από καρφώματα και πάρα πολλές φορές σκόραρε με άνεση απέναντι στην πανίσχυρη άμυνα της Βαλένθια, με μοναδικό «ψεγάδι» το 4/20 τρίποντα. Η Ρεάλ θύμισε με την έναρξη την αποσυντονισμένη αντίστοιχη ομάδα του περυσινού Final-4, δεν είχε διάθεση για άμυνα και επέτρεψε στην αργή Μάλαγα να τρέξει. Αναμένεται πολύ ανταγωνιστική η Τενερίφη με καλή επιθετική επίδοση και όσο περισσότερο ζορίσει τη Ρεάλ τόσο πιο εύκολα θα επαληθευθεί η επιλογή Over 159.5 σε απόδοση 1.89.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.
Προγνωστικά:

Όλη η επικαιρότητα