Προγνωστικά

Στοίχημα: Ταλέντο και συνέπεια στο σκοράρισμα

Ακούστε το άρθρο

Η στήλη έκανε ποδαρικό με το δεξί πριν από λίγες ημέρες με το GG στο Αργεντινή – Μάλι για την φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 και με ανάλογο τρόπο θα συνεχίσουμε.

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Στο Ουτζς διεξάγεται νωρίς το απόγευμα ο πρώτος αγώνας για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 ανάμεσα σε Κολομβία και Ουκρανία.

Το λατινοαμερικάνικο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θεωρείται από τις ισχυρές ομάδες της διοργάνωσης και έχει τον τίτλο του φαβορί και στην σημερινή αναμέτρηση. Πήρε την δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο, επικρατώντας 2-0 της διοργανώτριας Πολωνίας και 6-0 της αδύναμης Ταϊτής, ενώ ηττήθηκε 0-2 από την Σενεγάλη. Στην φάση των 16 δυσκολεύτηκε απέναντι στην ενθουσιώδη Νέα Ζηλανδία. Η ομάδα του Αρτούρο Ρέγιες προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με τον Αντρές Ρέγιες αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 35΄και χρειάστηκε να φτάσουμε στα πέναλτι, όπου πήρε την πρόκριση παρότι αστόχησε στα πρώτα δύο!

Η Ουκρανία εντυπωσιάζει έως τώρα. Πήρε την πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο, επικρατώντας 2-1 των ΗΠΑ και 1-0 του Κατάρ ενώ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Νιγηρία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, οπότε και παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της. Στην φάση των 16 κυριάρχησε απόλυτα του Παναμά και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά με σκορ 4-1.

Η Κολομβία έπαιξε παράταση αλλά είχε μία ημέρα περισσότερη ξεκούρασης και δεν χρειάστηκε να μετακινηθεί αφού ο αγώνας με την Νέα Ζηλανδία διεξήχθη επίσης στο στάδιο Μιέσκι Βιτζέβα Ουτζς. Διαθέτει ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες στην μεσαία και επιθετική γραμμή αλλά η Ουκρανία έχει αποκτήσει τρομερή αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της και αποδεικνύεται συνεπής στο σκοράρισμα.

Τα πάντα για το στοιχημα θα τα βρεις στο Bet-hoven.net

Όλη η επικαιρότητα