Αθλητισμός Προγνωστικά

Στοίχημα: Με Βαγιεκάνο και Ντόβερ

Ακούστε το άρθρο

Σάββατο σήμερα, το στοιχηματικό ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη και έχουμε ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια από το κουπόνι. Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις: Από Πρέμιερ Λιγκ, Κόνφερενς, Ισπανία, Γερμανία και Αργεντινή. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερωθείτε για το ποιες είναι οι στοιχηματικές εταιρίες με τις μεγαλύτερες αποδόσεις.

Δεν χάνει η Ντόβερ

Ξεκινάμε με ένα από τα πλέον “δυνατά” σημεία της ημέρας, το οποίο είναι το Χ2 σε απόδοση 1.93 στον αγώνα της αγγλικής Κόνφερενς, Φίλντε – Ντόβερ Αθλέτικ. Μόλις δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν ως στόχο τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ για την άνοδο. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι γηπεδούχοι, προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρουν καν. Στον αντίποδα, η Ντόβερ είναι αποτελεσματική εκτός έδρας και στις πέντε πιο πρόσφατες “εξόδους” της έχει ηττηθεί μία μόλις φορά, μετρώντας, επίσης, τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Χάνουν πολύ δύσκολα οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και θα τους στηρίξουμε.

Με τα γκολ στο Γουότφορντ

Παραμένουμε στην Αγγλία, αλλά μεταφερόμαστε στην Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Γουότφορντ – Έβερτον, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Δεν είναι στα… καλύτερά τους οι γηπεδούχοι, στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη, αμυντικά δεν είναι “στιβαροί” δεχόμενοι σχεδόν πάντα γκολ, εντός έδρας, όμως, τουλάχιστον, σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Τα “ζαχαρωτά”, από την πλευρά τους, προέρχονται από την νίκη με 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας, είναι μία ομάδα που έχει επιθετικές αρετές, στα μετόπισθεν, όμως, προβληματίζει έχοντας δεχθεί 12 τέρματα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της. “Ανοιχτά” αναμένεται να αγωνιστούν και οι δύο αντίπαλοι σήμερα, οι πιθανότητες να σημειωθούν αρκετά τέρματα είναι αυξημένες και το Over θα μπει στις επιλογές μας.

Κερδίζει η Βαγιεκάνο

Συνεχίζουμε με Β’ Ισπανίας και τον “άσσο” σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Βαγιεκάνο – Ουέσκα. Στις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης φιγουράρουν οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να είναι στην κορυφή, στο +8 από τη σημερινή τους αντίπαλο. Η Βαγιεκάνο διανύει περίοδο φόρμας, διατηρείται αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, έχει κερδίσει τα δύο πιο πρόσφατα στο γήπεδό της και μάλιστα σχετικά εύκολα (5-1 τη Λόρκα, 2-0 τη Σεβίλλη Β). Η Ουέσκα, από την πλευρά της, θα πρέπει να “αυτοκτονήσει” για να χάσει την απευθείας άνοδο, ωστόσο την προηγούμενη αγωνιστική προβλημάτισε με την απόδοσή της στην εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Βαγιαδολίδ. Σήμερα έχει μία ακόμη εξαιρετικά δύσκολη “έξοδο” και είναι πολύ πιθανόν να ηττηθεί και πάλι. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, επομένως.

Σκοράρουν στην Στουτγκάρδη

Επόμενη “στάση” η Γερμανία και το Goal / Goal σε απόδοση 1.91 στην αναμέτρηση Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Σε άνοδο η γηπεδούχος ομάδα, είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της με δύο νίκες και μία ισοπαλία, αποτελέσματα που τη βοήθησαν να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Άιντραχτ, από την πλευρά της, συνεχίζει να εντυπωσιάζει, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα δέκα πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις, μετρά τρεις σερί νίκες, στις δύο τελευταίες επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over. Αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση, επιθετικά βρίσκουν λύσεις, θα είναι έκπληξη αν δεν σκοράρουν σήμερα, με το αμφίσκορο να φαντάζει μία ασφαλής επιλογή.

Επιλογή από Αργεντινή

Ολοκληρώνουμε με ένα ακόμη Goal / Goal, από το πρωτάθλημα της Αργεντινής αυτή τη φορά και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα Λανούς – Ροζάριο Σεντράλ, σε απόδοση 2.00. Η Λανούς το τελευταίο διάστημα έχει βελτιωθεί και ειδικά στην έδρα της είναι αποτελεσματική, έχοντας κερδίσει και τα δύο πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί, ενώ βρίσκει σχεδόν πάντα δίχτυα. Η Ροζάριο προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, στις οποίες σημείωσε εννέα τέρματα, μπορούν να πετύχουν από ένα γκολ, τουλάχιστον, οι δύο ομάδες και το Goal / Goal θα “κλείσει” τη σημερινή μας πεντάδα!

Πηγή: Betarades.gr

Όλη η επικαιρότητα