Προγνωστικά

Στοίχημα: Βραζιλία και Σουηδία στο επίκεντρο

Ακούστε το άρθρο

Διεθνή φιλικά και αγώνες στη Βόρεια Ευρώπη και τη Νότια Αμερική περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και έχουμε καταλήξει σε τέσσερις επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν η αναμέτρηση Δανία – Μεξικό, παιχνίδια από τη Β’ Σουηδίας και τη Β’ Βραζιλίας, αλλά και οι τελικοί του πρωταθλήματος μπάσκετ στην Ιταλία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η vivobetπου δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Με τα γκολ στη Σουηδία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από τη Β’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Μπράγκε – Βάρμπεργκς. Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν εύκολα, αλλά με την ίδια ευκολία δέχονται γκολ. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι μετά από 11 αγωνιστικές έχουν πετύχει 16 τέρματα, ενώ έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται 14 φορές. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία, με 20 τέρματα παθητικό, επιθετικά, ωστόσο, βρίσκουν λύσεις, έχοντας 14 γκολ στο ενεργητικό τους. Περιμένουμε ένα ματς με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85.

Σκοράρουν στη Βραζιλία

Περνάμε στη Β’ Βραζιλίας και την αναμέτρηση Ατλέτικο Γκοϊνιένσε – Φιγκεϊρένσε. Ελάχιστα χωρίζουν τις δύο ομάδες μέχρι στιγμής, για την ακρίβεια δύο μόλις βαθμοί, ενώ αμφότερες επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες μετά από τρία και δύο ματς αντίστοιχα. Η Ατλέτικο μετρά 6/7 Goal / Goal σε συνδυασμό με Over 2.5, η Φιγκεϊρένσε από την πλευρά της προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά αμφίσκορα, πρόκειται για δύο αντιπάλους που σπάνια μένουν στο “μηδέν”. Αυξημένες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να σκοράρουν σήμερα και οι δύο ομάδες, σε απόδοση 2.00 βρίσκουμε το Goal / Goal και θα μπει στις επιλογές μας.

Κερδίζει η Δανία

Συνεχίζουμε με τη διεθνή φιλική αναμέτρηση Δανία – Μεξικό, η οποία διεξάγεται στο Μπρόντμπι. Πρόκειται για το τελευταίο τεστ των δύο ομάδων πριν την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αμφότερες αναμένεται να το προσεγγίσουν με την δέουσα σοβαρότητα, με τους προπονητές να θέλουν να δουν τους παίκτες τους σε καλή κατάσταση. Η Δανία στα τρία τελευταία φιλικά ματς που έχει δώσει μετρά μία νίκη και δύο ισοπαλίες χωρίς να δεχθεί γκολ, στο πιο πρόσφατο από αυτά αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Σουηδία. Το Μεξικό την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε 1-0 τη Σκωτία, σήμερα το έργο του είναι σαφώς πιο δύσκολο, οι Δανοί αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους και έχουν το προβάδισμα. Στο 2.35 βρίσκουμε τον “άσσο” και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Με την άμυνα η Τρέντο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Τρέντο – Αρμάνι Μιλάνο. Πρόκειται για τον τρίτο αγώνα των τελικών στην Ιταλία, η Αρμάνι πήρε τα δύο πρώτα ματς στην έδρα της και προηγείται με 2-0. Η σειρά μεταφέρεται στο γήπεδο της Τρέντο, η οποία μπροστά στο κοινό της παίζει πολύ καλύτερη άμυνα (73.6 πόντους) σε σχέση με τις εκτός έδρας επιδόσεις της (79.7). Στα πλέι οφ, μάλιστα, στα παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της δέχθηκε 59 και 68 πόντους από την Αβελίνο και 63 και 76 από την Βενέτσια. Η Αρμάνι, από την πλευρά της, έχει χειρότερες επιθετικές επιδόσεις όταν παίζει μακριά από το Μιλάνο, στην κανονική περίοδο είχε 77 πόντους ανά εκτός έδρας αγώνα, έναντι των 87.2 εντόςΠεριμένουμε να λειτουργήσει σωστά απόψε η άμυνα της Τρέντο, ήρθε η ώρα για ένα φυσιολογικό, χαμηλό σκορ, και θα πάμε με το Under 159.5 σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προγνωστικά:

Όλη η επικαιρότητα