Προγνωστικά

Στοίχημα: Βρίσκουν γκολ Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας

Ακούστε το άρθρο

Επαναρχίζει το Τσάμπιονς Λιγκ και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, ειδικά εάν σκεφθεί κανείς πως ομάδες όπως η Ρεάλ και η Τότεναμ δεν έχουν ακόμη κερδίσει στην διοργάνωση. Αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός απόψε, ενώ από τα ματς των 19:55 ξεχωρίζει το Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν. Τι κρατάμε όμως;

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου

Από νίκη σε νίκη βαδίζει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, όμως στην Ευρώπη ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει επικίνδυνα. Η ήττα στο Βελιγράδι έχει δυσκολέψει αρκετά ακόμη και την υπόθεση τρίτης θέσης, έχοντας πλέον και την απουσία του Βαλμπουένα να διαχειριστεί. Από την άλλη, η Μπάγερν Μονάχου προκάλεσε τον απόλυτο… τρόμο στο Λονδίνο, επικρατώντας με 7-2 (!) της Τότεναμ. Δέχεται γκολ όμως με αρκετή ευκολία φέτος και εκεί είναι που θα ποντάρουν οι “Ερυθρόλευκοι”. Το G/G είναι κάτι παραπάνω από λογικό.

Τότεναμ – Ερυθρός Αστέρας

Ένα άτυπο ξέσπασμα μετά το εφιάλτη της επτάρας της περασμένης αγωνιστικής θα επιδιώξει απόψε η Τότεναμ. Δεν είναι μόνο η ήττα από την Μπάγερν, αλλά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Φήμες θέλουν τον κόουτς Ποκετίνο να είναι προς την έξοδο. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει αποκτήσει προβάδισμα για την τρίτη θέση και σήμερα θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για θετικό αποτέλεσμα. Δύσκολο το έργο του, έχει ενδιαφέρον ο άσσος των Λονδρέζων σε συνδυασμό με το Over 2,5.

Διάβασε τα πάντα για τη netbet στο bet-hoven.net

Όλη η επικαιρότητα