Ηλεία Πολιτισμός

Στην Αμαλιάδα ο διεθνούς φήμης τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης

Ακούστε το άρθρο

Κάλεσμα στο κοινό απηύθυναν χθες, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και η σύμβουλος πολιτισμούς του Δημάρχου Ήλιδας κα Ξένια Σαφαρή, με αφορμή την μεγάλη μουσική εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 20:00 το απόγευμα στον Πολυχώρο Πολιτισμού του δήμου Ήλιδας.

Πρόκειται για ένα κοντσέρτο του διεθνούς φήμης τενόρου και τρομπετίστα κ. Ευάγγελου Γιαμούρη, που αναμένεται να καταπλήξει το κοινό με τις μελωδίες του. Το κονσέρτο θα είναι μία υμνωδία στην αγάπη και τον έρωτα και ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρωθεί μελωδικά το 2018!

Στο πλαίσιο
του Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως είπε και ο κ. Χριστοδουλόπουλος, εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις του Χριστουγεννιάτικου χωριού ‘5ο Αγάπης Δένδρον’ που έχουν τύχει και φέτος μεγάλης απήχησης και επιτυχίας.

Αναφορικά με την προσεχή συναυλία, ο κ. Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική αξία του Ευάγγελου Γιαμούρη και είπε μεταξύ άλλων:

«Με τη μοναδική φωνή του και το δικό του μουσικό στυλ θα μας δώσει άλλη διάσταση σε γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που από μικρή ηλικία άρχισε να μελετά μουσική και να διδάσκεται  τρομπέτα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Ωδείο Αθηνών όπου και αρίστευσε. Ταξίδεψε σε διάφορα μέρη του κόσμου, συμμετείχε σε τοπικά μουσικά σχήματα και δεν  δίστασε να μετοικήσει στην Νέα Υόρκη και μέσα από μια ποικιλία μουσικών γνώσεων και εμπειριών να διαμορφώσει το δικό του μουσικό στυλ. Σήμερα ζει στην Νέα Υόρκη και κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις στην Ευρώπη και την Αμερική  με επαινετικές κριτικές. Η εκδήλωση αποτελεί ένα δώρο πολιτισμού για όλους τους πολίτες της περιοχής μας και το κοινό ολόκληρης της Ηλείας».

Αν και δεν αποκάλυψε τα ονόματά τους, αφού δεν θέλουν οι ίδιοι να γίνει γνωστό, ο κ. Χριστοδουλόπουλος ευχαρίστησε τους δύο χορηγούς που συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Ήλιδας, χωρίς τους δύο χορηγούς που συνέβαλαν οικονομικά, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, αφού για μία πενταετία δεν μπορεί να υπάρχει είσοδος με εισιτήριο στον Πολυχώρο, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Ήλιδας ευχαρίστησε τους δύο χορηγούς που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση, οι οποίοι αν και τη στηρίζουν οικονομικά δεν επιθυμούν να γίνει γνωστό το όνομά τους.

 

Με προτεραιότητα

Με δεδομένο ότι δεν θα υπάρχουν προσκλήσεις, η είσοδος στο αμφιθέατρο θα γίνει με σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση, ενώ στο φουαγιέ του Πολυχώρου θα έχει τοποθετηθεί και γιγαντοοθόνη, για όσους δεν μπορέσουν να καθίσουν στο αμφιθέατρο, γι’ αυτό και κάλεσε το κοινό να κατακλύσει τον  χώρο και να μην χάσει αυτή την ευκαιρία να απολαύσει τον διεθνούς φήμης τενόρο.

Τέλος ο κ. Χριστοδουλόπουλος ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές που βοηθούν σε όλες τις εκδηλώσεις και έχουν συμβάλει τα μέγιστα και στο ‘5ο Αγάπης Δένδρον’. Όπως είπε, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους υπαλλήλους του δήμου αλλά και τους στενούς του συνεργάτες.

Όλη η επικαιρότητα