Ελλάδα

Στην Αθήνα για έρευνες το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη

Ακούστε το άρθρο

Σε συνεργείο της λεωφόρου Αθηνών στην Αττική μεταφέρθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη σε μία προσπάθεια της οικογένειας να ρίξει και άλλο φως στην υπόθεση θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής ανέφερε: «Θα έχουνε όλη την άνεση και όλο το χρόνο να κάνουν το αυτοκίνητο φύλλο και φτερό. Επιπρόσθετα θα ζητήσουμε τη συμπαράσταση κι ενός γενετιστή, ώστε να  ληφθούν περεταίρω αποτυπώματα, βιολογικό υλικό, τα οποία, ενδεχομένως αυτά ,να αποτελέσουν περαιτέρω βοήθεια στην ταυτοποίηση των πιθανών ενόχων» ενώ ο Γιάννης Ρούσης, δικαστικός πραγματογνώμονας και υποστράτηγος της Ε.Α. είπε: «Πώς βρέθηκε και σε ποια θέση όχημα και σε ποια θέση βρέθηκε η οδηγός; Το αυτοκίνητο είναι μικρό, το θεωρώ απίθανο για έναν άνθρωπο που θέλει να αυτοκτονήσει να μπει μέσα στο αυτοκίνητο μόνη της, στο πίσω μέρος».

Ο αδελφός της άτυχης 44χρονης, αποκάλυψε στο Star, ένα ακόμη σκοτεινό σημείο της υπόθεσης που έχει να κάνει με το αυτοκίνητο της Ειρήνης, ακολουθώντας τη δύσβατη διαδρομή ως το σημείο της τραγωδίας.

«Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτή η κοπέλα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της και πού; Εδώ στη μέση των φαντασμάτων!  Εάν πάρετε το αυτοκίνητο που ήρθαμε ατόνησε να περάσει το 4Χ4  από αυτό το δρόμο. Είναι δυνατόν να ερχόταν εδώ; Εδώ δεν πέρασε αυτό που είναι 4Χ4 κάναμε μία ώρα να έρθουμε! Και μάλιστα Απρίλιο, όχι το Γενάρη!»

Το ανδρικό κομποσκοίνι ίσως δείξει DNA

Το μαύρο κομποσκοίνι, μεγάλου μεγέθους που εντοπίστηκε, στη θέση συνοδηγού του αυτοκινήτου της Ειρήνης,  βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς εξέταση.

«Το συγκεκριμένο κομποσκοίνι το οποίο είναι κομποσκοίνι χειρός δεν είναι της Ειρήνης Λαγούδη. Εκείνο που έφερε η Ειρήνη Λαγούδη, εν ζωή και βρέθηκε και κατά την αυτοψία της αστυνομίας στο αριστερό της χέρι το φορούσε. Συνεπώς είναι πολύ λογικό να υπάρχει dna», λέει ο Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Ο αδερφός της άτυχης Ειρήνης ζητά να βρεθούν οι ένοχοι: «Ευελπιστούμε ότι θα λάμψει η αλήθεια το συντομότερο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο και να ξέρουμε ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι τιμώρησαν, δεν ξέρω για ποιο λόγο αυτό το κορίτσι και το έκαναν να υποφέρει».

Πηγή: newsbomb

Όλη η επικαιρότητα