Ηλεία

Στην Ηλεία το Σάββατο ο Β.Χατζηλάμπρου

xatzhlabrou.jpg
Ακούστε το άρθρο

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Χατζηλάμπρου θα επισκεφθεί το Σάββατο τις πληγείσες από τις φυσικές καταστροφές περιοχές του Βουνάργου και Κατακόλου.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων στις παραπάνω περιοχές όπως και σε σημεία στον δήμο Ανδρίτσαινας- Κρεστένων που ο Αλφειός έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές σε καλλιέργειες, πρόκειται να ανακοινωθεί αύριο.

Ωστόσο, όπως τόνισε ο κ.Χατζηλάμπρου κατά τη διάρκεια σύσκεψης στελεχών στον Πύργο την Τετάρτη για την προετοιμασία των εκλογών στην Περιφέρεια, «απαιτούνται άμεσα παρεμβάσεις σε όλα τα σημεία για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων».

Ο κ.Χατζηλάμπρου ζήτησε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εγρήγορση ενόψει των εκλογών και άμεση επικοινωνία με τους πολίτες για την καταγραφή των προβλημάτων που τους απασχολούν. Πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τις επισκέψεις του Σαββάτου, προετοιμάζεται μεγάλη σύσκεψη σε περιοχή που πρώην δήμου Ωλένης για τα αγροτικά ζητήματα με τη συμμετοχή φορέων του αγροτικού κόσμου.

Όλη η επικαιρότητα