Στην Ολυμπία ο «Ακάδημος» την Κυριακή!

vivlioolympias.jpg

Στην Ολυμπία θα βρίσκεται το πρωί της Κυριακής (24/11) ο Ακάδημος, ο «πρωταγωνιστής» του εκπαιδευτικού παραμυθιού της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.


Αφορμή, για το ταξίδι του είναι η παρουσίαση του παραμυθιού «Αξίες  Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία… προς όλο τον Κόσμο! Ένα μαγικό ταξίδι!» που θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας.

Το παραμύθι, το μοναδικό εκπαιδευτικό βιβλίο Ολυμπιακής Παιδείας στη χώρα μας, που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, και έχει την υπογραφή της Ηλείας Διευθύντριας της ΕΘΝΟΑ, Ιλεάνας Κλοκώνη.

Η εκδήλωση παρουσίασης περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, σχετικά με τα πρόσωπα που θα κάνουν την παρουσίαση αλλά και τα ευχάριστα νέα που θα ανακοινωθούν εκείνη την ημέρα.

 

Ένα από αυτά είναι ότι στην Ολυμπία και στον χώρο της Ακαδημίας, θα λειτουργήσει και το πρώτο κέντρο εκπαίδευσης του βιβλίου, καθώς περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον «Ολυμπιακό Εργαστήρι».

Με καλή…παρέα

Ο Ακάδημος θα συνοδεύεται από τις τρεις Ολυμπιονίκες το 2000 στο Σίδνεϊ της ομάδας του Ανσάμπλ, Ειρήνη  Αϊνδηλή, Χαρά Καρυάμη και Άννα Πολλάτου, ενώ ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος, θα διαβάσει αποσπάσματα από το παραμύθι. Επίσης θα παραβρεθούν η Διοίκηση και η Διεύθυνση της ΕΘΝ.Ο.Α.

Επιμέλεια Ν.Σ