Στην Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας – Μιλά στο κλειστό του Απόλλωνα

Στην Πάτρα βρίσκεται απόψε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για να μιλήσει σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στο κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργοί της κυβέρνησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται απόψε στην Πάτρα, να υπογραμμίσει ξανά την κοινωνική δυναμική που αποκτάει σε όλη την Ελλάδα το εγχείρημα της προοδευτικής συμμαχίας και να θέσει το δίλημμα μπροστά στις κάλπες: «Ή με τους πολλούς, ή με τις ελίτ».

Η αποψινή είναι η δεύτερη προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Η πρώτη έγινε την Πέμπτη στην Καλαμάτα και μετά την αποψινή ομιλία στην Πάτρα, ακολουθεί τη Δευτέρα η παρουσίαση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

Τον πρωθυπουργό, όπως πληροφορείται το thebest.gr, προλογίζει ο επικεφαλής της δημοτικού συνδυασμού «Ώρα Πατρών» και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος.

Δείτε απ’ ευθείας την ομιλία του πρωθυπουργού

 

 

 

Πηγή: thebest