Μπάσκετ

Στην Πόλη οι «αιώνιοι» για να μείνουν «ζωντανοί»

Ακούστε το άρθρο

Αρχίζει την Τρίτη η δεύτερη εβδομάδα των πλέι οφ της Euroleague με την διεξαγωγή των τρίτων αγώνων. Πρώτος στην μάχη ρίχνεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, μετά τις δύο σερί ήττες που υπέστη στο ΟΑΚΑ από την Φενερμπαχτσέ, βρίσκεται με 2-0 πίσω στη σειρά και πλέον η νίκη είναι μονοδρομος στην αναμέτρηση της Τρίτης (25/4, 20:45) στην Κωνσταντινούπολη, αφού, αν χάσει, «αποχαιρετά» την διοργάνωση. Αν το «τριφύλλι» καταφέρει και πάρει το ροζ φύλλο, τότε ο τέταρτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη (27/4, 20:45).

Στο μεταξύ, Ολυμπιακός και Αναντολού Εφές είναι στο 1-1, μετά την νίκη των Τούρκων στον δεύτερο αγώνα στο ΣΕΦ, και πλέον οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για τον τρίτο αγώνα της σειράς την Τετάρτη (26/4, 19:30) στην Κωνσταντινούπολη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα επιδιώξουν να «πληρώσουν» τους αντιπάλους τους με το ίδιο… νόμισμα και να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του για ακόμη ένα παιχνίδι τον Ματ Λοτζέσκι, ενώ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος, αν και αναμένεται να κάνει ατομικό πρόγραμμα σήμερα, δύσκολα θα απουσιάσει από την αναμέτρηση.

Η τέταρτη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/4, 21:15).Στα άλλα ζευγάρια των πλέι οφ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αν και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στα πρώτα δύο ματς, προηγείται με 2-0 της Μπασκόνια και θα προσπαθήσει να «τελειώσει» την σειρά στην Ισπανία.

Η Νταρουσάφακα έκανε τη μεγάλη έκπληξη στους δεύτερους αγώνες των πλέι οφ, παίρνοντας το «διπλό» στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, και τώρα έχει την ευκαιρία, αν πάρει τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν στην Τουρκία, να βρεθεί αυτή στο Φάιναλ-4.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τρίτων και των τέταρτων αγώνων για τα πλέι οφ της Euroleague:

EUROLEAGUE – ΠΛΕΪ ΟΦ 2016-17

3οι ΑΓΩΝΕΣ

Tρίτη, 25 Απριλίου
Μπασκόνια (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) (0-2)
Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Παναθηναϊκός (ΕΛΛΑΔΑ) 20:45 (2-0)

Τετάρτη, 26 Απριλίου
Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ) 19:30 (1-1)
Νταρουσάφακα (Τουρκία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) (1-1)

4οι ΑΓΩΝΕΣ

Πέμπτη, 27 Απριλίου
Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Παναθηναϊκός (ΕΛΛΑΔΑ) 20:45 (αν χρειαστεί)
Μπασκόνια (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) (αν χρειαστεί)

Παρασκευή, 28 Απριλίου

Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ) 21:15
Νταρουσάφακα (Τουρκία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Όλη η επικαιρότητα