Ηλεία Πολιτισμός

Στηρίξτε το Port Festival – Ανακοίνωση της οργανωτική επιτροπής

Ακούστε το άρθρο

Για να έχει συνέχεια το φεστιβάλ μας και να πραγματοποιηθεί το 6ο Port Festival, όπως έχουμε προγραμματίσει, πρέπει όλοι να το στηρίξουμε έμπρακτα (ομάδες, σύλλογοι, καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει ή το επιθυμούν στο μέλλον), οι κάτοικοι του Κατακόλου και περισσότερο οι φορείς της περιοχής!

Δηλαδή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου, ο δήμος Πύργου , η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Εμπορικός σύλλογος Κατακόλου «Ενότητα» και ο Επαγγελματικός Σύλλογος Κατακόλου «Αλληλεγγύη».

Είναι το μόνο φεστιβάλ με ελεύθερη είσοδο στο κοινό και αλληλέγγυο σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Είναι το μόνο φεστιβάλ που προσελκύει κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του τόσο κόσμο στο Κατάκολο, το οποίο απονεκρώνεται με την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Η τοπική αγορά τονώνεται σημαντικά, ιδίως τα καταστήματα εστίασης έχουν μεγάλο κέρδος, εκείνες τις ημέρες. Είναι η μόνη διοργάνωση που συγκεντρώνει τόσες νεανικές φωνές, σε μια περιοχή που ολοένα και γερνάει!

Τα σχόλια των καλλιτεχνών για τη διοργάνωση, το στήσιμο, την ποιότητα του ήχου, τη φιλοξενία είναι παραπάνω από θετικά, διαδίδονται μεταξύ των μουσικών, κι αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και μας κάνει να συνειδητοποιούμε πόσο μεγάλο μπορεί να γίνει το Port Festival! Μας είναι ξεκάθαρο ότι το φεστιβάλ μας συνδράμει στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής μας, καθώς και στην προβολή της εντός και εκτός συνόρων της χώρας.

Είναι πολλές οι έντονες στιγμές που έχει χαρίσει το Port σε όλους μας, είναι κρίμα να το αφήσουμε να πεθάνει! Ζητάμε την ουσιαστική στήριξη των φορέων!!

Οργανωτική Επιτροπή Port Festival

PORT FESTIVAL

Όλη η επικαιρότητα