Εκλογές

Στηρίζει Κοτζιά ο Χρήστος Δρακόπουλος!

paraithsh134.jpg
Ακούστε το άρθρο

Όλοι μαζί για την παγκόσμια πόλη! Μαζί για την Αρχαία Ολυμπία και τον Διευρυμένο Δήμο Ολυμπίας με τα προβλήματα αλλά και τις σημαντικές δυνατότητές του!

Το πρόσωπο του Δημάρχου Θύμιου Κοτζιά και η πρακτική που ακολούθησε στο διάστημα της μέχρι τώρα θητείας του αποβλέπουν σε μια ακλόνητη  στάση και προοπτική: ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για το καλό και την ανάδειξη του τόπου μας.

Κάτω από μια τέτοια προοπτική έρχεται και η δήλωση του βασικού διεκδικητή των προηγούμενων Δημοτικών εκλογών στην Ολυμπία και μέχρι πριν από λίγο καιρό επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστου Δρακόπουλου.

Ο Στρατηγός που διακρίνεται για το ήθος του και την ευθύτητά του κάνει σήμερα δήλωση σύμφωνα με την οποία ΣΤΗΡΙΖΕΙ την υποψηφιότητα του Δημάρχου Θύμιου Κοτζιά!

Ειδικότερα ο κ. Δρακόπουλος εκφράζει με τη δήλωσή του την ανάγκη μιας κοινής συστράτευσης υπό τον δήμαρχο μακριά και πέρα από άλλες μικρόψυχες ή μικροπολιτικές τακτικές λέγοντας:

«Στο διάστημα της θητείας μου ως αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, συνεργάστηκα άψογα και εξαιρετικά με τον κ. Κοτζιά.

Γνώρισα έναν άνθρωπο με ποιοτικά χαρακτηριστικά, που νοιάζεται για το καλό του τόπου χωρίς να υποκρίνεται, κρατά χαμηλούς τόνους και έχει διάθεση να ακούει και να συνεργάζεται χωρίς να σκέπτεται αν βρίσκεται απέναντί του φίλος ή αντίπαλός του.

Κρίνω λοιπόν ότι με τη συμμετοχή και τη συμπαράστασή μας μπορεί να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο του συμβάλλοντας καθοριστικά και με την προσωπικότητα και το κύρος του.

Προσωπικά δηλώνω υπέρ της ενότητας και εύχομαι να έχει δύναμη στον αγώνα για την Ολυμπία και γενικότερα για τον διευρυμένο Δήμο μας….»

Αμοιβαία εκτίμηση

Να σημειωθεί εδώ ότι η εκτίμηση και ο σεβασμός μεταξύ των δύο ανδρών είναι αμοιβαία και δυνατή έστω και αν βρέθηκαν σε εκ διαμέτρου αντίθετη θέση στον Δήμο.

Είναι χαρακτηριστική η συγκίνηση που επικράτησε στην αποχαιρετιστήρια παρουσία του Στρατηγού στο Δημοτικό Συμβούλιο Ολυμπίας όταν αναγκάστηκε λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, να αποχωρήσει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τότε ο Δήμαρχος είχε εξάρει την προσωπικότητα του κ. Δρακόπουλου μιλώντας με πολύ ζεστά λόγια, προκαλώντας συγκινησιακή ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Συμβουλίου…

Παντελάκος και Φλέσσας

 Υπενθυμίζεται ότι η Ενωτική Πρωτοβουλία και προσπάθεια είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα όταν και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στον Δήμο κ. Πανάγος Παντελάκος με μια εξαιρετική δήλωσή του είχε μιλήσει για το κοινό συμφέρον δίνοντας «χέρι στήριξης» στον Θύμιο Κοτζιά, και επίσης όταν ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος μέχρι πρότινος Παναγιώτης Φλέσσας, αποφάσισε τελικά να συμπορευτεί μαζί του.

Και οι δύο προσδίδουν με την ενεργό παρουσία τους μια ξεχωριστή δυναμική στο ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο του Δημάρχου. Ο τελευταίος μετά τις εξελίξεις αυτές είναι έτοιμος να δώσει το έναυσμα μιας μεγάλης πορείας προς τις κάλπες για την Ολυμπία, τα διαμερίσματά της και τους ανθρώπους της… 

Όλη η επικαιρότητα