Τεχνολογία

Στις 9 Σεπτεμβρίου το νέο iPhone 6

stis-9-septembriou-to-neo-iphone-6.w_l.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή του νέου iPhone από την Apple. Στις 9 Σεπτεμβρίου, σε ένα μεγάλο event που έχει προγραμματίσει η εταιρεία, αναμένονται τα αποκαλυπτήρια.

Oι σχεδόν άφθαρτες οθόνες αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού του iPhone 6, το οποίο η Apple θα παρουσιάζει στις αρχές Σεπτεμβρίου και του οποίου η μαζική παραγωγή ξεκινά αυτό το μήνα.

Για να δημιουργηθούν μεγάλες ποσότητες ζαφειριού για την οθόνη του iPhone 6, το υλικό που ήδη χρησιμοποιείται για την κάλυψη του κεντρικού κουμπιού και της κάμερας των smartphones της Apple – με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων – η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνία ύψους 578 εκατομμυρίων δολαρίων με την GT Advanced Technologies, όπως αναφέρει η εφημερίδα Guardian.

Το iPhone 6 θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στις 9 Σεπτεμβρίου, όπου η Apple έχει προγραμματίσει μια μεγάλη εκδήλωση για τα μίντια. «Το νέο iPhone δεν θα χρειάζεται προστατευτικό οθόνης», αναφέρει ο ειδικός στην τεχνολογία blogger Marques Brownlee στην εφημερίδα, ο οποίος έχει δει, όπως ισχυρίζεται, τη νέα οθόνη.

Μέχρι τώρα η Apple έχει βασιστεί για τις οθόνες της σε ένα ειδικό πολύ σκληρό γυαλί το οποίο ωστόσο εύκολα μπορεί να χαραχθεί η και να σπάσει. Η νέα οθόνη από κρύσταλλο ζαφειριού αναμένεται να είναι… πολύ σκληρή για να πεθάνει. Δεν θα σπάει με τίποτα.

Η Apple ετοιμάζει δύο νέα μοντέλα iPhone τα οποία θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες από τα προηγούμενα με το μεγαλύτερο να έχει οθόνη 5,5 ιντσών και το μικρότερο 4,7 ιντσών.

Η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Apple έχει παραγγείλει μια αρχική παρτίδα σχεδόν 80 εκατομμυρίων συσκευών, την μεγαλύτερη στην ιστορία. Για το iPhone 5S, το οποίο είχε οθόνη 4 ιντσών, όπως και το iPhone 5, η παραγγελία ήταν της τάξης των 50 εκατομμυρίων συσκευών. Αλλά η Apple ετοιμάζεται να δεχθεί μία τεράστια ώθηση στις πωλήσεις από την Κίνα, μετά τη νέα της συνεργασία με την China Mobile, οπότε προγραμματίζει πολύ μεγαλύτερη παραγωγή.

Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα