Αθλητισμός Ηλεία

Στο Κλειστό του Πύργου ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

Ακούστε το άρθρο

Σε επίσκεψη – αυτοψία προέβησαν χθες το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου που φέρει το όνομά του ο  πρόεδρος της ΕΟΚ  Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, και ο αναπληρωτής  διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άγγελος Τσίκας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Αντωνακόπουλος μίλησε με τα θετικότερα λόγια για το έργο του κ. Βασιλακόπουλου όπως για την πολιτική του αθλητισμού που ο δήμος Πύργου θα δώσει μεγάλη βαρύτητα.

Ζήτησε μάλιστα από τον πρόεδρο της ΕΟΚ να προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του με ποικίλους τρόπους, όπως την διεξαγωγή μεγάλων και σημαντικών αθλητικών γεγονότων. Μια πρόταση που αποδέχτηκε ο κ. Βασιλακόπουλος με ιδιαίτερη θέρμη.

Ο κ. Βασιλακόπουλος με τη σειρά του μίλησε για τις δυνατότητες το γηπέδου αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό το γήπεδο είναι από τα ωραιότερα γήπεδα της Ελλάδας. Μπορεί να φιλοξενήσει και άλλες δραστηριότητες εκτός του μπάσκετ. Δεν ξέρω γιατί υπήρξε μίσος για την ύπαρξη αυτού του γηπέδου. Ακόμη και το όνομα δεν τους άρεσε…. Πρέπει να καταγράψουμε ακριβώς τις ζημιές και να αντλήσουμε πιστώσεις για την άμεση επισκευή και χρήση του κλειστού γηπέδου».

Όλη η επικαιρότητα