Ηλεία

Στο πένθος το Ψάρι Βάρδας – Θρήνος για τον χαμό της 32χρονης Διαμάντως Μυλωνά

Ακούστε το άρθρο

Στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Αττική Οδό

Στο πένθος έχει βυθιστεί η μικρή κοινωνία στο Ψάρι της Βάρδας από τον αδόκητο χαμό της Διαμάντως Μυλωνά, που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, το απόγευμα της Κυριακή, στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αττική Οδό. Ο σύζυγός της, Γρηγόρης Οικονομόπουλος, με καταγωγή από την Κρυόβρυση, οδηγός της μοτοσυκλέτας που επέβαινε, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Το σοβαρό τροχαίο συνέβη στο ύψος της Κάντζας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα όταν η μοτοσυκλέτα που επέβαινε η 42χρονη με τον σύζυγό της, συγκρούστηκε με επαγγελματικό όχημα, τύπου βαν, που μετέφερε υγραέριο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να εκπνεύσει λίγο αργότερα, ενώ ο σύζυγός της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

«Πάγωσαν» Ψάρι και Κρυόβρυση

Το δυσάρεστο νέο «ταξίδεψε» πολύ γρήγορα στην Ηλεία, τόσο στο Ψάρι – απ’ όπου καταγόταν η 42χρονη – όσο και στην Κρυόβρυση, τον τόπο καταγωγής του συζύγου της, Γρηγόρη Οικονομόπουλο, αδελφό του Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου, Μενέλαου Οικονομόπουλου, που ταξίδεψε αμέσως στην Αθήνα για να βρεθεί στο πλευρό του τραυματισμένου αδελφού τους, αλλά και στους δυο ανιψιούς του, (σ.σ φοιτητής ΤΕΦΑΑ ο μεγάλος, μαθητής Γυμνασίου ο μικρός).
Δίπλα στην οικογένεια, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και ο νέος Δήμαρχος Πύργου, συνάδελφος και συγγενής του Μενέλεου Οικονομόπουλου, Τάκης Αντωνακόπουλος.

Η κηδεία

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν οι γιατροί επιτρέψουν στον σύζυγό της να πάρει εξιτήριο και να παραστεί στην εξόδιο Ακολουθία.

Η εφημ. «Πατρίς» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Όλη η επικαιρότητα