ΕΠΣ Ηλείας

Στο ρυθμό των τελικών των πλέι – οφ τίτλου της Α1 Κατηγορίας – Τα τελευταία αγωνιστικά νέα

Ακούστε το άρθρο

Στον ρυθμό του πρώτου τελικού των πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή και της ομάδας που θα πάρει την άνοδο για την Γ’ Εθνική κινούνται τόσα στις τάξεις του Πανηλειακού και της Νίκης Τραγανού όσο και σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος της Ηλείας.

Η πρώτη αναμέτρηση των δυο θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου και σήμερα στις 3 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΟΣ» στον Πύργο οι δυο φιναλίστ θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου ενόψει του πρώτου αλλά και των αγώνων που θα ακολουθήσουν.

Για λογαριασμό των ερυθρόλευκων θα μιλήσουν ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος, ο αρχηγός Σάκης Θεοδωρακόπουλος και ο Χρήστος Γιαννακόπουλος, ενώ από πλευράς Νίκης ο προπονητής Θεόδωρος Λούρμπας, ο αρχηγός Νίκος Κολοτούρος και ο Γενικός Αρχηγός Παναγιώτης Γκογκάκης.

Πέρα από το οργανωτικό κομμάτι, οι δυο μονομάχοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασία τους για το πρώτο ματς και η «Πατρίς σπορ» σας μεταφέρει τα τελευταία νέα από τα δυο στρατόπεδα.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Ανασύνταξη και κάλεσμα στον κόσμο

Τον… Χάρο με τα μάτια του είδε το περασμένο Σάββατο ο Πανηλειακός, ωστόσο έστω και στο φινάλε πήρε το Χ και πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος. Το ερχόμενο Σάββατο οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τη Νίκη Τραγανού στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος και καλούνται να αποδείξουν ότι το παρ’ ολίγον πάθημα τους έγινε μάθημα και να κάνουν το πρώτο βήμα για την άνοδο στη  Γ’ Εθνική.

Στα αγωνιστικά, και αφού έγινε μια προσπάθεια μίνι ανασύνταξης λόγω της εύθραυστης ψυχολογίας που άφησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο τελευταίος αγώνας και όσα έγιναν εκεί, μοναδικός απών θα είναι ως γνωστόν ο Παπαπέτρου ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης.

Παράλληλα, σε μία προσπάθεια να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο, οι διοικούντες του συλλόγου, απεύθυναν γενικό κάλεσμα και ενημέρωσαν για τα εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα:

«Ο Πανηλειακός το Σάββατο 20 Μαΐου στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου υποδέχεται τη Νίκη Τραγανού στον πρώτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος, στον πρώτο από τους αγώνες που θα χρειαστούν προκειμένου η ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται και αξίζουν την στήριξη των φιλάθλων τους!
Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ για όλες τις Θύρες, εκτός της Θύρας 4 (VIP) που η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ.
Για γυναίκες και παιδιά κάτω των 16 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας.

Στους φιλάθλους των φιλοξενούμενων θα διατεθεί η Θύρα 2.

Το Σάββατο παίζεις μπάλα και εσύ και γίνεσαι ο 12ος παίκτης! Αν είσαι Πανηλειακός, τότε ξέρεις που είναι η θέση σου, αν είσαι Πανηλειακός το Σάββατο επιστρέφεις στο γήπεδο!»

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Με Γκρίλλα και φιλάθλους στον Πύργο

Την προετοιμασία της χωρίς άγχος ολοκληρώνει η Νίκη Τραγανού, με την πορεία της ομάδα του Θ. Λούρμπα να κρίνεται σίγουρα επιτυχημένη από την στιγμή που έφτασε στους τελικούς και στόχος πλέον είναι οι καλές εμφανίσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν της δοθεί η δυνατότητα δεν θα κυνηγήσει την έκπληξη.

Στα αγωνιστικά, ο Σπύρος Γκρίλλας δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο γόνατο και λογικά θα είναι διαθέσιμος για τον επερχόμενο αγώνα. Μοναδικός απών, εδώ καιρό βέβαια, είναι ο Σταμάτης Βουρτσάνης ο οποίος πριν λίγες μέρες υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μηρό και πλέον μετρά αντίστροφα για την αποθεραπεία του.

Από εκεί και πέρα, η Νίκη δεν θα είναι μόνη της στον Πύργο, με την διοίκηση της ομάδας να ναυλώνει πούλμαν για να μεταφέρει τους φιλάθλους της. Εξέδωσε δε, και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Για τον πρώτο αγώνα του τελικού των play off πρωταθλήματος α1 Πανηλειακός -Νίκη Τραγανού το Σάββατο 20-05-2017 και ώρα18:00 η ομάδα μας διαθέτει δωρεάν λεωφορείο για την μεταφορά των φίλων της που επιθυμούν να μεταβούν στον Πύργο και να στηρίξουν την ομάδα μας. Σε αυτούς τους αγώνες η ομάδα μας σας θέλει όλους κοντά της. Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει από την πλατεία στις 16:45. Πληροφορίες και κλείσιμο θέσεων: Δρυμώνας Φώτης 6932558156 και Γκογκάκης Παναγιώτης 6932408481»

Οι φίλαθλοι του Τραγανού θα καθίσουν στην Θύρα 2.

Όλη η επικαιρότητα