Περίεργα

Στο σφυρί η πρώην Mercedes-Benz SL του Σούμι! (PHOTOS)

m_5.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μια Mercedes-Benz 560SL Roadster του 1986 βρίσκεται αυτό τον καιρό προς πώληση και ο ιδιοκτήτης της ισχυρίζεται ότι κάποτε ανήκε στον Μίκαελ Σουμάχερ, εκτοξεύοντας φυσικά και την τιμή.

Το συγκεκριμένο μοντέλο πάντως δεν είναι ένα απλό 560SL, καθώς «φοράει» τον V8 κινητήρα των 6.0 λίτρων με τους 385 ίππους από την AMG και μόλις τρία έχουν κατασκευαστεί, οπότε αποκτά ακόμη μεγαλύτερη συλλεκτική αξία! 

Το εσωτερικό έχει ανακατασκευαστεί και έχει μπλε δέρμα στη μεγαλύτερη επιφάνειά του μαζί με ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία, με ένα κάθισμα στο πίσω μέρος να έχει επίσης τοποθετηθεί, κάτι που κανονικά δεν προβλέπεται στην ανοιχτή έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει από αυτόματο κιβώτιο μέχρι… αερόσακο για τον οδηγό, καθώς έχει τοποθετηθεί εκ των υστέρων το τιμόνι από μια E 55 AMG (W210), ενώ και ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης επίσης είναι τοποθετημένο στο αυτοκίνητο. Όλα αυτά βέβαια έχουν κι ένα τίμημα, με την τιμή της συγκεκριμένης Mercedes-Benz 560SL Roadster να αγγίζει τα 300.000€



Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr 

Όλη η επικαιρότητα