Ηλεία

Στο… στόχαστρο απορριμματοφόρα του δήμου Πύργου

aporrimmatofora_syntriada.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τα απορριμματοφόρα του δήμου Πύργου, που βρίσκονται στην περιοχή της Συντριάδας, έβαλαν στόχο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές, από χθες τα ξημερώματα, καθώς προκάλεσαν αρκετές φθορές, σύμφωνα με πληροφορίες, στα ρεζερβουάρ των φορτηγών που χρησιμοποιούνται για την αποκομιδή με σκοπό την αφαίρεση πετρελαίου.

Οι άγνωστοι, βρέθηκαν χθες τα ξημερώματα γύρω στις 2 το πρωί, στην περιοχή της Συντριάδας, όπου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», ο αντιδήμαρχος Πύργου, Βασίλης Σεϊντής, επιχειρούσαν να αφαιρέσουν το πετρέλαιο από τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων. Στο σημείο, ωστόσο, υπάλληλος του δήμου, που επέστρεφε από το δρομολόγιο της αποκομιδής, ήλθε αντιμέτωπος με έναν από τους δράστες, ενώ εκείνοι, μόλις τον αντιλήφθηκαν το έβαλαν στα πόδια.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, όπου συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό τους, καθώς όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι δράστες, κατάφεραν να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές, στα ρεζερβουάρ των απορριμματοφόρων.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Πύργου, Βασίλης Σεϊντής, ο οποίος καταδίκασε τις πράξεις αυτές, τονίζοντας, πως οι κινήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύκτας, είχαν ως σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία του προσωπικού αλλά και την δολιοφθορά των οχημάτων που χρησιμοποιούνται για την αποκομιδή. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, διερευνά την υπόθεση για τον εντοπισμό των δραστών. 

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα