Ηλεία

Στολίζεται η Αμαλιάδα – Τοποθετήθηκε χθες το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο

Ακούστε το άρθρο

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων ο δήμος Ήλιδας, καθώς έχει ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για τον στολισμό και τα δρώμενα που θα λάβουν χώρα στην Αμαλιάδα κατά την εορταστική περίοδο.

Χθες το πρωί τοποθετήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου, το οποίο πλαισιώνεται στην βάση του από είκοσι μικρότερα και όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μαυρίκος αναμένεται σήμερα να ολοκληρωθεί ο στολισμός του.

Άλλωστε, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ξεκινάει στην Αμαλιάδα την ερχόμενη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:00 το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Αθανασίου όπου θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου. Το κοινό περιμένουν πολλές εκπλήξεις, δώρα για τους μικρούς  και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμά. Guest stars της βραδιάς θα είναι οι REC με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους επί σκηνής. Για τις 22 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τις πύλες του ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, το ‘4ο Αγάπης Δένδρον’.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα έχει ξεκινήσει και το στήσιμο ενός μικρού παιδικού χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Λαζαράκη, ενώ σε εξέλιξη είναι και το έργο της τοποθέτησης του εορταστικού διακόσμου των δρόμων της πόλης. Συνεργεία του δήμου τοποθετούν τα εναέρια λαμπιόνια και σταδιακά και έως την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν φωταγωγηθεί όλοι οι κεντρικοί δρόμοι.

Όλη η επικαιρότητα