Ηλεία

Στον αγιασμό των σχολείων ο Δήμαρχος κ. Λέντζας

Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο κουδούνι «χτύπησε»! Το παρόν μαζί με τους μαθητές έδωσε η νέα δημοτική αρχή του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά, με υγεία, και τόνισε πως ο Δήμος θα είναι δίπλα  σε ό,τι χρειαστεί ο σύλλογος  γονέων και κηδεμόνων αλλά και ο σύλλογος εκπαιδευτικών. Μέλημα του Δήμου η αναβάθμιση και η ενδυνάμωση όλων των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου μας.

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η παρουσία του Δημάρχου στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας. Ο δήμαρχος μίλησε στους μαθητές, καθηγητές και γονείς και τους καθησύχασε. Τόνισε πως θα επιληφθεί προσωπικώς του θέματος της μεταφοράς των μαθητών.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γιάννης παρέστη στους αγιασμούς του Δημοτικού Σχολείου Βάρδας, Γυμνασίου και Λυκείου Βάρδας, του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών και του παιδικού και βρεφικού σταθμού Λεχαινών.

Την Δημοτική Αρχή Ανδραβίδας- Κυλλήνης εκπροσώπησαν επίσης στα σχολεία του Δήμου:

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κακαλέτρη Γεωργία στο Δημοτικό Σχολείο Βάρδας, Γυμνάσιο, Λύκειο Λεχαινών και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λεχαινών.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Ανυφαντής Πέτρος στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Νεοχωρίου, στο ΕΠΑΛ Λεχαινών και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λεχαινών.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Χωροταξίας, κ. Κεκάτος Διονύσιος στο Γυμνάσιο και Λύκειο Λεχαινών, ΕΠΑΛ Λεχαινών και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λεχαινών

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βαγγελάκος Παναγιώτης στο Δημοτικό Σχολείο Βάρδας, Γυμνάσιο και Λύκειο Βάρδας

Η Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, κ. Γιαννίτση Αλεξάνδρα στο Δημοτικό Σχολείο Βάρδας

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Βαρβαρέσος Κώστας στο Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας.

Επίσης, έδωσαν το παρόν στα σχολεία δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι των Κοινοτήτων.

Δείτε Φωτογραφίες 

Όλη η επικαιρότητα