Αχαϊα

Στον ανακριτή σήμερα ο 26χρονος Ηλείος που σκότωσε την Φούλα Παπανδρέου

Ακούστε το άρθρο

Στον Ανακριτή Πατρών προκειμένου να απολογηθεί οδηγείται σήμερα ο 26χρονος δολοφόνος της άτυχης 88χρονης Φούλας Παπανδρέου, ο οποίος τη στραγγάλισε μέσα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουλίου.

O 26χρονος, ο οποίος κατάγεται από την Ηλεία και διέμενε στην Αθήνα, συνελήφθη στις 23 Ιουλίου, όταν επέστρεψε στην Πάτρα, καθώς αμέσως μετά το έγκλημα είχε φύγει από την πόλη.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Διοικητής Ασφαλείας Αποστόλης Μαρτζάκλης, ο δράστης ήρθε στην Πάτρα για να ληστέψει, σκοτώσει και πουλήσει τη λεία του και όλα αυτά τα έκανε μέσα σε μία ώρα.

Να σημειωθεί ότι το DNA του δράστη δεν ήταν στη βάση δεδομένων της Ελληνικής Αστυνομίας και η ταυτοποίησή του έγινε μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης και τη σύλληψή του.

Ο δράστης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Μαρτζάκλης, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος το απόγευμα της Κυριακής και εντοπίστηκε. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Η άτυχη 88χρονη βρήκε φρικτό θάνατο βρήκε στα χέρια του 26χρονου, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, αφού μπήκε στο σπίτι, της επιτέθηκε, την έριξε στο πάτωμα, την γρονθοκόπησε στο μάτι και ασκώντας της πίεση με τα χέρια στο λαιμό, τη στραγγάλισε.

Στη συνέχεια ερεύνησε το δωμάτιο και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα, εγκαταλείποντας την 88χρονη η οποία εξέπνευσε.

Ο δράστης, πριν φύγει από την Πάτρα, πούλησε τα κοσμήματα που αφαίρεσε από το θύμα, δυο χρυσά βραχιόλια και ένα δαχτυλίδι, σε χρυσοχόο.

Πηγή: patrastimes 

Όλη η επικαιρότητα