Lifestyle

Στον ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

arnaout.jpg
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από δέκα και και πλέον χρόνια συνεχούς συνεργασίας με το Mega, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται πως αποφάσισε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα, ύστερα από το επίμονη πολιορκία του γενικού διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιου, είπε το «ναι» και δέχτηκε η νέα τηλεοπτική χρονιά να τον βρει μόνιμο κάτοικο πια στο Μαρούσι.

Έως την Πέμπτη αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Το συμβόλαιο θα είναι αποκλειστικής συνεργασίας και πιθανότα θα έχει χρονική ισχύ για 2 + 1 έτη.

Σε σχέση με τη φημολογία που έχει ξεσπάσει και θέλει τον Γρηγόρη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «The Voice», του νέου μουσικού talent show που απέκτησε για τη νέα χρονιά ο ΑΝΤ1, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, μια και όπως είπε χαρακτηριστικά στέλεχος του καναλιού, αυτή τη στιγμή προέχει το να κλείσει κι επίσημα η συνεργασία και να «πέσουν» οι υπογραφές.

«Δεν ισχύει ότι ο Γρηγόρης έρχεται στον ΑΝΤ1 για το “The Voice”. Αυτό που ισχύει είναι ότι έρχεται γενικότερα ο Γρηγόρης στον ΑΝΤ1. Είναι ένα πρόσωπο που θέλαμε πολύ, που πιστεύουμε πολύ και αυτό που προέχει για εμάς είναι πρώτα το  να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις μας, με την έννοια να πέσουν τυπικά και οι υπογραφές. Στην συνέχεια έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να αποφασίσουμε και να σχεδιάσουμε το τι ακριβώς θα κάνουμε από το Φθινόπωρο και μετά και το ποιο θα είναι το πρότζεκτ εκείνο με το οποίο θα εγκαινιάσουμε τη συνεργασία μας».

Όλη η επικαιρότητα