Στον απόηχο… του ντέρμπι του κυπέλλου (ΠΑΟΒ – Πανηλειακός)!

Βίοι… αντίθετοι για τις δυο ομάδες !

Έξω από τα «δόντια»… και με τον ανάλογο τρόπο, μίλησε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα ΠΑΟΒ – Πανηλειακός, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» του Πύργου Σπύρος Αντωνόπουλος!

Ο  Γαστουναίος τεχνικός , μίλησε για οικονομικά προβλήματα και προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές του, για οργανωτικά προβλήματα που υπάρχουν στον Πανηλειακό και εμποδίζουν την ομάδα να παραμείνει συγκεντρωμένη στους στόχους της, αλλά και σε πράγματα που ενώ είχαν ειπωθεί ότι θα γίνουν όταν ανέλαβε, τελικά δεν έγιναν. Όλη αυτή η κατάσταση,  συνέχισε ο Σπ. Αντωνόπουλος, έχει σαν συνέπεια ο Πανηλειακός, ο οποίος αντιμετωπίζει ομάδες επαγγελματικές, με λυμένα τα οικονομικά προβλήματα, να είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθει,  ενώ χρησιμοποίησε το παράδειγμα του Παμβουπρασιακού, ο οποίος βρίσκεται αυτά τα εφτά χρόνια σταθερά στη Γ΄ Εθνική, επειδή έχει λυμένα τα όποια προβλήματα και υπάρχει σταθερότητα και συνθήκες δουλειάς στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Καταλήγοντας ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού,  δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Καταλήγοντας  ότι για ηθικούς λόγους θα συνεχίσει στην ομάδα μέχρι το τέλος! Σε ότι αφορά τώρα τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Πανηλειακός έχει μπροστά του το πολύ δύσκολο εμπόδιο της Ένωσης Ερμιονίδας στην Ερμιόνη, την ερχόμενη Κυριακή!

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον ΠΑΟΒ , ο τεχνικός  της ομάδας Μίκι Τσίρκοβιτς, αφού συνεχάρη τους παίκτες του Παμβουπρασιακού, στάθηκε για  ακόμα μια φορά στη διοίκηση της ομάδας, η οποία όπως υπογράμμισε, φροντίζει να είναι οι ποδοσφαιριστές τακτοποιημένοι και τα χέρια του λυμένα ώστε να δουλέψει απρόσκοπτα, κάτι που είναι απαραίτητο για έναν ποδοσφαιριστή! Ενώ τόνισε πως το κύπελλο είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΒ, καθώς λείπει από την τροπαιοθήκη του συλλόγου! Ενώ επανέλαβε και πάλι φυσικά τον στόχο της παραμονής της ομάδας του στον 7ο όμιλο της Γ΄ εθνικής, κερδίζοντας τα δυο εντός έδρας ματς που ακολουθούν στη Βάρδα, με Α.Ο. Τσιλιβί την ερχόμενη Κυριακή, και Διαγόρα Βραχνείκων, την επόμενη Κυριακή! Στα αγωνιστικά τώρα των «πρασίνων», η νίκη πρόκριση σε βάρος του Πανηλειακού, συνοδεύτηκε από τον τραυματισμό του Αντώνη Λιόση! Ο «αρχηγός» δεν προλαβαίνει έτσι το πολύ κρίσιμο Κυριακάτικο ματς κόντρα στο Τσιλιβί, και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι παρών,  κόντρα στα Βραχνέικα! Στον αντίποδα, επιστρέφει  από τιμωρία ο Μίμης Αγουρίδης, ένας από τους βασικούς στυλοβάτες φέτος του ΠΑΟΒ! Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες εκτός απροόπτου βέβαια,  θα είναι παρών, και με την ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, στοχεύουν μόνο στη νίκη επί του Τσιλιβι, που θα τους φέρει αγκαλιά, με την παραμονή στον 7ο  όμιλο της Γ ΄ εθνικής!