Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στον οικισμό Κάψια η έδρα του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου

tgripoli.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.), με απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου Τρίπολης, θα στεγάζεται στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου, δωρεά του ευεργέτη Ανδρέα Συγγρού, στην περιοχή του Κάψια και όχι στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης,το οποίο αρχικά είχε παραχωρηθεί για αυτόν τον σκοπό.


Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής,στο παλιό δημαρχείο δήμου Τρίπολης θα γίνουν εργασίες προκειμένου να παραχωρηθεί για διαφορετική χρήση.


Η παραμονή της υπηρεσίας στην Τρίποληυπερθεματίζει την αξία του έργου που επιτελείται από  την Π.Υ.Τ. Πελοποννήσου προς όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κατά την ίδια συνεδρίαση, όλες σχεδόν οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα που έχει για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και για τον Δήμο Τρίπολης, η θέσπιση της πόλης της Τρίπολης, ως έδρα του Τ.Ο.Π. καθώς επίσης και η ανάληψη της προεδρία του Οργανισμού από τον Τριπολίτη, ακαδημαϊκό και Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας κ. Κων/νο Μαρινάκο, αποφάσισαν την παραχώρηση του κτηρίου του παλαιούΔημοτικού Σχολείου, δωρεά του ευεργέτη Ανδρέα Συγγρού στην περιοχή του Κάψια,για την κάλυψη των αναγκών στέγασης και λειτουργίας του, προς κάλυψη των αναγκών της στέγασης και των συναντήσεων του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Όλη η επικαιρότητα