Γ Εθνική

Στον Πανηλειακό ο Παναγιώτης Τσαγκάρης!

Ακούστε το άρθρο

Τον 33χρονο Πυργιώτη μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Τσαγκάρη ανακοίνωσε η διοίκηση του Πανηλειακού, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει άμεσα την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

«Χαίρομαι που γύρισα στην ομάδα που ξεκίνησα – Μου αρέσουν τα δύσκολα και οι προκλήσεις»

«Χαίρομαι που γύρισα στην ομάδα από όπου ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα!! Σε αυτή την δύσκολη στιγμή της ομάδας δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση της διοίκησης να βοηθήσω και εγώ για τον μοναδικό στόχο της ομάδος!! Μου αρέσουν τα δύσκολα και οι προκλήσεις!! Εύχομαι να βοηθήσω τα μέγιστα για την ομάδα και να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Υγεία , λίγα λόγια και πολύ δουλειά !!!», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις στο Patris News

Ο Παναγιώτης Τσαγκάρης ήταν εκ των ηγετών του Διαγόρα Ρόδου τα προηγούμενα χρόνια…

H ανακοίνωση του Συλλόγου:

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 33χρονο (γεν. 10/10/1986) ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τσαγκάρη.

Ο έμπειρος Πυργιώτης μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας καθώς πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους Ερασιτέχνες του Πανηλειακού, αγωνιζόταν στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον Α.Ο. Κυπαρισσίας, με την φανέλα του οποίου πρόλαβε να καταγράψει 12 συμμετοχές και 4 γκολ στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας. Κατά το παρελθόν, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ηλειακό Λεχαινών, Π.Α.Ο. Βάρδας, Παναιγιάλειο, Π.Φ.Ο. Πανόπουλου, Κένταυρο Μαγούλας, Ξενοφώντα Κρεστένων και Α.Ε.Ρ.Α. Αφάντου, ενώ από το 2015 έως το 2019 φόρεσε για μία τετραετία την φανέλα του Διαγόρα Ρόδου, με την οποία πραγματοποίησε 82 συμμετοχές (22 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, 48 στην Α’ Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου και 12 στο Κύπελλο Δωδεκανήσου) και σημείωσε 30 τέρματα (3 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, 22 στην Α’ Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου και 5 στο Κύπελλο Δωδεκανήσου).

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει εκ νέου τον Παναγιώτη στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και καλή επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Όλη η επικαιρότητα