Ηλεία

Στον ρυθμό του ΤΖΟΚΕΡ η Ηλεία – Παροξυσμός για τα 16 εκ. ευρώ!

Ακούστε το άρθρο

‘Ζαλάδα’ προκαλεί το ποσό των 16.000.000 ευρώ της σημερινής κλήρωσης του Τζόκερ και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη την Ηλεία η κίνηση έχει ανέβει κατακόρυφα!

Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο, δεν είναι τρία, είναι 16 ολόκληρα εκατομμύρια τα οποία αποτελούν δέλεαρ ακόμη και για τους πιο αδιάφορους και όσους δεν παίζουν καθόλου τυχερά παιχνίδια.

Όπως λένε οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων του ΟΠΑΠ, ακόμη και οι πιο καχύποπτοι, όσοι θεωρούν ότι δεν μπορεί να είναι αληθινό όλο αυτό, δοκιμάζουν την τύχη τους μήπως και το όνειρο βγει αληθινό!

Η κίνηση στα πρακτορεία είναι αυξημένη τις τελευταίες ημέρες και όσο περνούν οι ώρες, μέχρι και τις 9:30 το βράδυ που σταματούν να γίνονται δεκτά τα δελτία, αναμένεται να κορυφωθεί, αφού οι περισσότεροι είναι της τελευταίας στιγμής.

Στην Αμαλιάδα

Δοκιμάζουν την τύχη τους

Άνθρωποι από 18 και άνω, γυναίκες και άνδρες συμπληρώνουν έστω και ένα δελτίο, με την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει και να τους χαμογελάσει η τύχη.

Οι περισσότεροι παίζουν απλά δελτία των 2,5 και 3 ευρώ, αφού θεωρούν ότι εάν είναι τυχεροί θα κερδίσουν έτσι και αλλιώς. Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που επιλέγουν συστήματα και ξοδεύουν περισσότερα χρήματα, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσουν τους τυχερούς αριθμούς.

Αυτοί που δεν παίζουν τακτικά συνήθως επιλέγουν νούμερα στην τύχη, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που παίζουν συστηματικά και αρκετοί εξ αυτών σε κάθε δελτίο συμπληρώνουν, ακόμη και επί σειρά ετών, συγκεκριμένα νούμερα με την προσδοκία κάποτε να τα δουν να φιγουράρουν στην κληρωτίδα.

Οι περισσότεροι μπαίνουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, συμπληρώνουν γρήγορα το δελτίο τους, είτε με νούμερα που έχουν προαποφασίσει είτε με νούμερα που επιλέγουν εκείνη την ώρα στην τύχη, το καταθέτουν και φεύγουν ευχόμενοι η κληρωτίδα να είναι με το μέρος τους. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι που το ‘μελετούν’ το θέμα και διαθέτουν αρκετό χρόνο για να κάνουν συνδυασμούς ή για να εξετάσουν τα νούμερα που έχουν κληρωθεί στο παρελθόν και αναλόγως να πράξουν στην παρούσα φάση, ακολουθώντας το νόμο των πιθανοτήτων.

Σε κάθε περίπτωση το ποσό είναι μεγάλο και όλοι ελπίζουν να είναι ανάμεσα στους τυχερούς, ενώ εύχονται να μην είναι ένας ο νικητής αλλά περισσότεροι και τα χρήματα όπου πάνε… να πιάσουν τόπο!

Στη Ζαχάρω

Στον ρυθμό του ΤΖΟΚΕΡ κινούνται και οι κάτοικοι της Ζαχάρως, ένεκα του σημερινού τζακ ποτ. Ήδη από χθες είναι αρκετοί αυτοί σπεύδουν να συμπληρώσουν ένα απλό δελτίο με 5+1 αριθμούς, με την ελπίδα ότι θα αποδειχθεί τυχερό. Ωστόσο, η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα, όπως τόνισε ο κ.Δρίλιας, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ, καθώς ο Έλληνας είναι της τελευταίας στιγμής.

«Αύριο (σ.σ. σήμερα) το απόγευμα θα είναι μεγαλύτερη η κίνηση, αφού είμαστε της τελευταίας στιγμής. Οι περισσότεροι παίζουν απλά δελτία, όχι τόσο συστήματα. Στο παρελθόν έχουμε δώσει και “χρυσό” δελτίο, το Πάσχα του 2012 σε σύστημα μεταβλητό», δήλωσε στην εφ.«Πατρίς» ο κ.Δρίλλιας.

Ο Τάσος Ζάρας, κάτοικος Ζαχάρως, δήλωσε ότι θα παίξει σήμερα το δελτίο του,  με την ελπίδα ότι θα η τύχη θα τον ευνοήσει και τόνισε αν τυχόν κερδίσει, θα δωρίσει τα χρήματα στους φτωχούς, προσθέτοντας ότι μέχρι τώρα έχει φανεί τυχερός στο ΚΙΝΟ.

Ο Νίκος από τη Ζαχάρω δήλωσε ότι παίζει τακτικά απλά δελτία, χωρίς να ψάχνει ιδιαίτερα τους αριθμούς, ενώ για το τι θα κάνει τα λεφτά αν κερδίσει, είπε χαρακτηριστικά: «ας τα κερδίσουμε και βλέπουμε εκείνη την ώρα»!

Η κα Ευσταθία Παναγιωτοπούλου επισήμανε πως παίζει τακτικά απλό δελτίο με την προσδοκία να κερδίσει, δηλώνοντας ότι αν κερδίσει, θα βοηθήσει τους δικούς της, τα παιδιά της και τα εγγόνιας της και θα ζήσει μια καλή ζωή.

Στον Πύργο

Την ελπίδα τους στο μεγάλο τζακ ποτ του Τζόκερ που κληρώνει σήμερα το βράδυ το ποσό των 16 εκατ. ευρώ, εναποθέτουν οι κάτοικοι του Πύργου, που τις τελευταίες ημέρες, ρίχνουν τα δελτία τους, στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ της περιοχής. Ο Πύργος έχει αποδειχθεί, άλλωστε και στο παρελθόν η «τυχερή» πόλη, καθώς κληρώσεις του Τζόκερ έχουν αναδείξει τυχερούς νικητές από διάφορα πρακτορεία της ευρύτερης περιοχής. Αυτό, όπως αναφέρουν ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ, είναι ένα κίνητρο που κάνει ακόμα και τους πιο δύσπιστους να παίξουν με την τύχη τους, καταθέτοντας ακόμα κι ένα απλό δελτίο των 0,50 ή 1 ευρώ. Από την περασμένη Κυριακή που η κλήρωση του Τζόκερ έφερε ακόμα ένα συνεχόμενο τζακ ποτ ανεβάζοντας το ποσό στα 16 εκατ. ευρώ, εκατοντάδες πολίτες σπεύδουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε κάθε άκρη του δήμου Πύργου, προκειμένου να ρίξουν το τυχερό τους δελτίο.

Έτσι και χθες, μία ημέρα πριν την μεγάλη κλήρωση, αρκετός κόσμος, γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, βρέθηκε στα πρακτορεία ΟΠΑΠ του Πύργου, παίζοντας από ένα απλό δελτίο των 3 ευρώ, μέχρι ομαδικά δελτία. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των πρακτορείων, η κίνηση αυξήθηκε κατακόρυφα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, που εκατοντάδες πολίτες, επέλεξαν να παίξουν με την τύχη τους, ενώ η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα και μέχρι τις 9.30 το βράδυ όπου ολοκληρώνεται η διαδικασία κατάθεσης των δελτίων.

Τυχαία επιλογή

Σύμφωνα με την εικόνα που διαμορφώνεται τις τελευταίες ημέρες, οι περισσότεροι που βρέθηκαν σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην πόλη του Πύργου, επέλεξαν να ρίξουν ένα δελτίο τυχαίας επιλογής αριθμών, συνολικής αξίας 3 ευρώ, ελπίζοντας να είναι οι τυχεροί της μεγάλης κλήρωσης. Από την άλλη υπήρξε και μερίδα πολιτών, που προτίμησε να «σβήσει» στο δελτίο του Τζόκερ τους αγαπημένους αριθμούς της ενώ κάποιοι άλλοι κατέθεσαν ένα ομαδικό δελτίο για το μεγάλο τζακ ποτ, που προσφέρει με λιγότερα χρήματα περισσότερες επιλογές τυχερών αριθμών.

Εκείνο πάντως που ευχήθηκαν ιδιοκτήτες πρακτορείων αλλά και παίκτες ήταν αυτή τη φορά το Τζόκερ να βγάλει το τυχερό 5+1 και οι νικητές να είναι περισσότεροι από έναν. «Ένα τόσο μεγάλο ποσό, θα πρέπει να μοιρασθεί σε πολλούς τυχερούς και όχι μόνο σε έναν, στην εποχή που διανύουμε», ήταν η διαπίστωση όλων, που σήμερα θα περιμένουν με αγωνία την κλήρωση του Τζόκερ.

Στην Ανδραβίδα

«Ο κόσμος δεν έχει χρήματα να παίξει πλέον τυχερά παιχνίδια  όπως συνέβαινε πριν από χρόνια και όσοι παίζουν δίνουν μικροποσά: μισό ευρώ, ένα ευρώ. Αυτό έχει αποτέλεσμα να συμπληρώνονται λίγες στήλες και έτσι το σύστημα αφού δεν καλύπτονται πολλές στήλες, δίνει τζακ-ποτ. Θα λέγαμε λοιπόν πως η κρίση οδηγεί στα συνεχόμενα τζακ ποτ».  Απλή η εξήγηση από τον κ. Δημήτρη Ζαφειρόπουλο ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στα Λεχαινά, στην απορία μας «πού αποδίδονται τα συνεχή τζακ ποτ, ενώ προ ετών δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Στο πρακτορείο του κ. Δημήτρη Ζαφειρόπουλου παραμείναμε περίπου  δέκα λεπτά και στο διάστημα αυτό πέρασαν τρεις παίκτες (δύο κύριοι και μια ηλικιωμένη κυρία), οι οποίοι αρνήθηκαν ευγενικά να φωτογραφηθούν και να κάνουν δηλώσεις. «Η κίνηση σήμερα και αύριο θα είναι αυξημένη αφού τα χρήματα είναι πολλά και οι ελπίδες υπάρχουν πάντα » δηλώνει ο κ. Ζαφειρόπουλος.

«Η ελπίδα είναι πάντα ζωντανή», δήλωσε χαμογελαστός ο επίτιμος πρόεδρος του Ομίλου Φιλίππων Ανδραβίδας «Σπάρτακος», κ. Αντώνης Αγραπίδης, τον οποίο συναντήσαμε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Ανδραβίδα, να προκαλεί την τύχη του. «Δεν σας κρύβω ότι στο παρελθόν έχω κερδίσει μικροποσά» μας  λέει ο κ. Αγραπίδης. Κώστας Ζαφειρίου

Μαρία Καραμπάτση
Παναγιώτης Φωτεινόπουλος
Πηγή Γιακουμέλου

Όλη η επικαιρότητα