Στους 8 το ΓΕΛ Φιλιατρών στο ποδόσφαιρο – Σχολικό πρωτάθλημα σε μπασκετ και βόλευ

Με σκορ 3-0 επικράτησε η ομάδα του Λυκείου Φιλιατρών της αντίστοιχης ομάδας του ΓΕΛ Δωρίου, για αγώνα του Σχολικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα Φιλιατρά.

Μαθητές των δύο σχολείων έδωσαν τον δικό τους ρυθμό στην εξέδρα, με τον Μεϊντάνη να έχει δοκάρι και να σκοράρει δύο φορές στον αγώνα για το 1-0 και το 3-0, ενώ το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Χάρμπας. Και αυτός ο αγώνας ήταν νοκ άουτ, με τον νικητή να συνεχίζει στους 8 της διοργάνωσης.

Τρίτη 26-02-2018: Αγώνας πετοσφαίρισης κοριτσιών του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας με την ομάδα πετοσφαίρισης κοριτσιών του Γενικού Λυκείου Δωρίου. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Κυπαρισσίας μέσα σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον σύμφωνα με το «ευ αγωνίζεσθαι». Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Γενικού Λυκείου της Κυπαρισσίας που ήταν καλύτερη με 2-0 σετ.(1ο σετ 25-13 και 2ο σετ 25-17).

Την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο , πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας καλαθοσφαίρισης αγοριών μεταξύ του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας και του Γενικού Λυκείου Δωρίου. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Λυκείου Κυπαρισσίας με σκορ 58-31 που έδειξε πιο έτοιμη και ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα.