Ηλεία

Στρέφι: Σε σημείο εκκίνησης…

Ακούστε το άρθρο

Όλα είναι  έτοιμα για την  έναρξη της 34η Εμποροπανήγυρης Στρεφίου η οποία θα ανοίξει της πύλες της για το κοινό την Κυριακή 13 Οκτώβριου,   με την καθιερωμένη τέλεση των εγκαινίων που θα πραγματοποιηθούν στις 7.30 το βράδυ.

Τόσο η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ρόη Αντωνοπούλου όσο και η υπεύθυνη της διοργάνωσης Ανδριάνα Γεωργιόπουλου προβαίνουν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη της  Εμποροπανήγυρης, η οποία όπως κάθε χρόνο αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες τόσο από την περιοχή μας όσο και από τους γειτονικούς νομούς.

Την διοργάνωση του φετινού πανηγυριού, έχει αναλάβει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών και Μελών Κρατών Ευρωπαϊκής Ένωσης και ήδη εκπρόσωποι και εργαζόμενοι της, βρίσκονται στην περιοχή για την προετοιμασία των εγκαταστάσεων που θα στεγάσουν τους 300 περίπου μικροπωλητές, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στην περιοχή από όλη την Ελλάδα, εκθέτοντας τα προϊόντα τους και δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να κάνουν τις αγορές τους και να ψυχαγωγηθούν.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και η Επιτροπή Διοργάνωσης βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με την Ομοσπονδία, για την διευθέτηση ζητημάτων και την επίλυση μικροπροβλημάτων που τυχόν δημιουργούνται, ώστε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια, να είναι όλα έτοιμα.

Άλλωστε, όπως εξήγησε και η κα Αντωνοπούλου «επιθυμία, στόχος και επιδίωξη και των δυο πλευρών είναι η άψογη και ασφαλής διενέργεια του πανηγυριού, για επισκέπτες και μικροπωλητές αλλά και κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερο».

Διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους

Από τον χώρο δε λείπει το Λούνα Παρκ για τη διασκέδαση μικρών και
μεγάλων με νέα παιχνίδια και φυσικά με τους αυστηρότερους όρους ασφάλειας , ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακή γουρνοπούλα, τον φημισμένο χαλβά Φαρσάλων και λαχταριστούς λουκουμάδες.

Τέλος, καθημερινά υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, για την διασκέδαση των
επισκεπτών, ενώ για πρώτη φορά στην περιοχή μας θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια Κατερίνα Στανίση.

Η εμποροπανήγυρη Στρεφίου θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου και θα
λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί (έως αργά τη νύχτα), με
ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Όλη η επικαιρότητα