Στρέφι: Δύο τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Ολυμπίας (PHOTOS – VIDEO)

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων, ενός αγροτικού και ενός Σμαρτ, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, λίγο μετά τη 1μμ., επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Τριπόλεως, κοντά στην αερογέφυρα Στρεφίου, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, τα δύο οχήματα κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις και συγκρούστηκαν μετωπικά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από τη σύγκρουση Σμαρτ βρέθηκε εκτός δρόμου και ακινητοποιήθηκε σε διπλανό χωράφι, ενό το αγροτικό ακινητοποιήθηκε στη μέση του οδοστρώματος.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία διεκόμισαν δύο τραυματίες πολίτες στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο μετέβησαν και πυροσβέστες για να συμβάλουν στον απεγκλωβισμό των τραυματιών.

Η κυκλοφορία διεκόπη προσωρινά, με συνέπεια να σχηματιστούν «ουρές» αυτοκινήτων επί της Εθνικής. Αφού καθαρίστηκε το οδόστρωμα, στη συνέχεια η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν ρυθμισμένη υπό την επίβλεψη των αστυνομικών της Τροχαίας Πύργου, παρότι η καταρρακτώδης βροχή δυσχέραινε το έργο τους.