Super league

Super League: Προχωρά η αναδιάρθρωση – Με 14 ομάδες από του χρόνου (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Με 14 ομάδες θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Super League (περίοδος 2019-2020). Αυτό προέκυψε μετά τη συνάντηση που είχαν σήμερα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τις διοικήσεις της ΕΠΟ, της Super League και της Football League.

O κ. Βασιλειάδης παρέμεινε ανένδοτος στα όσα συμφώνησαν οι εμπλεκόμενοι φορείς στην αρχή της τρέχουσας περιόδου, μεταξύ των οποίων ήταν και η χρηματοδότηση των ομάδων της Super και της Football League, αρκεί η αναδιάρθρωση να συμβεί από την επόμενη περίοδο.

Οι διοικούντες την ΕΠΟ και τις διοργανώτριες αρχές των εθνικών πρωταθλημάτων -που ήθελαν η αναδιάρθρωση να συμβεί από το μεθεπόμενο πρωτάθλημα, αποδέχθηκαν τα συμφωνηθέντα κι έτσι η νέα Super League θα διεξαχθεί με 14 ομάδες και η νέα Super League 2 με -κατά πάσα πιθανότητα- 12 ομάδες. Αυτό σημαίνει πως από το τρέχον πρωτάθλημα, θα υποβιβασθούν απ΄ ευθείας οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 14, 15 και 16, ενώ ο 13ος θα δώσει αγώνα μπαράζ με την ομάδα που θα καταλάβει την δεύτερη θέση στη Football league, την ώρα που ο πρωταθλητής της κατηγορίας, ΝΠΣ Βόλος, έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League.

neaselida.gr

Όλη η επικαιρότητα